ma 05.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Champion Of Champions: Ding Junhui – Michael Georgiou | Onko shootout-voittajasta haastamaan Kiinan ykkösnimeä?

Champion Of Championsin ensimmäiseltä kilpailupäivältä poimitaan lisää kohteita taskuun, kun kiinalainen Ding Junhui (maailmanlista 7) kohtaa Kyprosta edustavan Michael Georgioun (maailmanlista 53)
Ding on ehdoton Kiinan ykkösnimi ja tunnetaan äärimmäisen varmana pussittajana ja todella taitavana breikin rakentajana. Viime kausi oli ehkä jopa odotetusti hieman vaisu Dingin osalta, koska mies oli vielä kuntoutuksessa aiemman silmäleikkauksen jäljiltä. Vasta alkanut kausi on kuitenkin osoittanut Kiinan ykkösnimen olevan jälleen iskussa, ja valmis voittamaan isoja turnauksia päästäkseen maailmanlistan kärkipaikoille.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Georgiou voitti uransa ensimmäisen tittelin viime kaudella kohutussa shootout-turnauksessa, jonka osuutta snookerkiertueella on kyseenalaistettu monien lajin suurimpienkin legendojen toimesta. Turnausvoitosta huolimatta Georgiou ei ole onnistunut nostamaan pelinsä tasoa riittävästi pärjätäkseen normaaleilla snookerin säännöillä pelattavissa turnauksissa. Kyproksen ainoa vakituisesti touria kiertävä pelaaja tekee valtavasti helppoja virheitä niin turvalyönneissä, kuin breikkiä rakentaessakin.
Ding on valtava ennakkosuosikki otteluun myös kertoimien valossa. Dingin voittoa kelpaakin ottaa lapulle reippaalla frametasoituksella. Kylkeen nappaamme tulosvetoa pienellä panostuksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ