ti 06.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Champion Of Champions: John Higgins – Ryan Day | Skotti ongelmissa taitavan walesilaisen käsittelyssä?

Tiistain toisessa Champion Of Championsin ottelussa kohtaavat Skotlantia edustava John Higgins (maailmanlista 4.) sekä walesilainen Ryan Day (maailmanlista 14.)
Higgins tunnetaan todella tasaisena suorittajana, jolta on lupa odottaa menestystä turnauksessa kuin turnauksessa. Skotti on alkaneella kaudella kuitenkin osoittanut lieviä taantumisen merkkejä, eikä miehen pussitusvarmuus ole ollut aikaisempien vuosien tasolla. Suurimpia ongelmia Higginsille ovat tuottaneet erityisesti lähellä valleja olevien pallojen pussittaminen sekä suurempaa leikkausta vaativat lyönnit. Turvalyönnit sujuvat skotilta edelleen erittäin mallikkaasti. Viimeisestä kuudesta pelaamastaan ottelusta Higgins on voittanut kolme.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Day pelaa paljon agressiivisempaa peliä kuin skotlantilainen kilpakumppaninsa. Walesilainen on erittäin monipuolinen ja äärimmäisen taitava pelaaja etenkin pitkältä matkalta, mutta miehen breikin rakentaminen sujuu myös äärimmäisen mallikkaasti. Dayn agressiivinen pelityyli kostautuu hänelle ajoittain, mutta miehen pelin ollessa uomissaan on hän äärimmäisen vaikea vastus kenelle tahansa. Viimeisestä kahdeksasta ottelustaan walesilainen on voittanut kuusi.
Higgins on yllättävää kyllä asetettu kertoimien valossa ennakkosuosikiksi otteluun. Day on pelannut alkaneen kauden todella paljon tasaisemmin ja luottaa peliinsä tällä hetkellä huomattavasti enemmän. Otamme maistuvalla kertoimella Dayn voittoa lapulle sekä pienemmällä panostuksella tulosvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ