ke 07.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Champion Of Champions: Judd Trump – Luca Brecel | Huikeaa viihdettä ja isoja breikkejä

Champion of Champions -turnaus jatkuu keskiviikkona. Jälkimmäiseenkin otteluun tarjotaan pelattavaa. Iltapäivällä pelattavassa ottelussa kohtaavat englantilainen Judd Trump (maailmanlista 5.) ja belgialainen Luca Brecel (maailmanlista 13.)
Trump on tunnettu lahjakkuudestaan – englantilainen supertähti on ylivoimaisesti maailman taitavin pelaaja. Trumpin ongelma kautta vuosien on ollut hermojen pettäminen ratkaisevissa otteluissa. Pienemmissä turnauksissa ja turnausten ensimmäisillä kierroksilla ”Juddernaut” on kuitenkin aina ollut todella armoton vastus.
Trumpin pelaamisesta ei löydy moitittavaa: hän on aivan huikea pitkissä pussituksissa, miehen turvalyönnit ovat varmatoimisia ja hän osaa rakentaa breikkiä todella luontevasti. Nähtäväksi jää, kuinka pitkälle Trumpin hermot kestävät rahakkaissa Champion Of Champions -koitoksissa.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Brecel on nuori pelaaja ja niin ikään erittäin lahjakas. Belgialainen on todella aggressiivinen pelaaja ja välillä sortuukin liialliseen innokkuuteen pöydälle päästyään. Brecelin vahvuuksiin kuuluvat pitkät pussitukset sekä erinomainen taito liikutella kiveä breikin aikana. Viimeisimmissä otteluissaan hänen pelinsä on takunnut kuitenkin pahasti. Taidokas belgialainen on voittanut viimeisistä viidestä ottelustaan ainoastaan kaksi.
Turnauksen avauskierrokset ovat aina olleet Trumpin mukavuusaluetta. Kun lisäksi Brecel on ollut viime otteluissa kaukana parhaasta tasostaan, on lapulle otettava Trumpin murskavoitto niin tasoituksen kuin tulosvedonkin muodossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ