to 08.11. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Champion Of Champions: Mark Selby – Neil Robertson | Maailman ykkönen palauttaa aussin järjestykseen

Torstain kierroksella Champion Of Champions -turnauksessa on tarjolla huikea näytelmä, kun englantilainen, Mark Selby (maailmanlista 1.) kohtaa australialaisen Neil Robertsonin (maailmanlista 11.)
Selby on yksiselitteisesti nykyisen aikakauden paras snookerin pelaaja. Leicesteristä kotoisin olevan Selbyn pelityyli on erittäin pitkäjänteinen ja palkitseva. Selby perustaa pelinsä maailman parhaisiin turvalyönteihin ja breikin säilytysvarmuuteen. Selbyn lempinimi ”Kiduttaja” tulee juurikin miehen tyylistä saada vastustajansa ongelmiin kerta toisensa jälkeen, kunnes pöytä on auki ja kuningas itse pääsee siivoamaan pöydän tyhjäksi palloista.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Robertson on todella aggressiivinen pelaaja, jolta löytyy taitoa vaikka muille jakaa. Robertsonin peli perustuu pitkiin pussituksiin, joiden onnistuessa mies on todella vahvoilla. Australialaistähti on Selbyn tavoin erinomainen breikinrakentaja. Hän on century-breikki -tilastojen kärkipään miehiä kausi toisensa jälkeen. Robertson on aloittanut kautensa vahvasti – viimeiset kuusi ottelua ovat tuoneet aussille viisi voittoa.
Kaksikko kohtasi vain alle viikko sitten International Championship -puolivälierissä. Selby johti kyseistä ottelua jo 4-2 lukemin, mutta Robertson sai pitkät pussituksensa toimimaan ja onnistui hieman onnekkaastikin kääntämään ottelun 4-6 voitokseen.
Ottelun kertoimet on aseteltu erittäin tasaisiksi, mutta Selbyn kuuluisi olla todella suuri ennakkosuosikki otteluun. Maailman ykkönen ei päästä alle viikon takaista vahinkoa toistumaan missään nimessä. Otamme lapulle Selbyn voiton suorana ja frame-tasoituksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ