ke 07.11. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Champion Of Champions: Mark Williams – Kyren Wilson | Hallitseva maailmanmestari saa kovan vastuksen heti avauskierroksella

Champion Of Championsin avauskierroksen ottelut jatkuvat keskiviikkona kahden ottelun voimin, ja aikaisemmassa ottelussa kohtaavat walesilainen Mark Williams (maailmanlista 2) sekä englantilainen Kyren Wilson (maailmanlista 9).
Hallitseva maailmanmestari Mark Williams aloitti kauden ryminällä voittamalla rahakkaan World Open-turnauksen. Williams ei kuitenkaan ole pystynyt pitämään loistavaa virettä yllä – mies on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan ainoastaan kolme.
Williams on tuskaillut pitkien pussitusten kanssa. Walesilaisen breikinrakentelu ei myöskään ole kulkenut viime kauden tapaan. Champion Of Champions-turnaus on Williamsille oivallinen tilaisuus kasvojenpesuun.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Wilson aloitti kauden huikeasti ja onnistui voittamaan Six Red World Championship-turnauksen. Todella lahjakas englantilainen on kohdannut lievän suvantovaiheen terävän kauden alun jälkeen – viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet miehelle ainoastaan kaksi voittoa.
Wilsonin pelityyli on todella agressiivinen, ja miehen paras ase onkin pitkät pussitukset. Wilson on myös loistava breikinrakentaja, mutta viime otteluissa englantilaisen pussitusvarmuus ei ole ollut läheskään vaadittavalla tasolla.
Ottelu on kertoimien valossa erittäin tasainen. Williams on vaikeuksistaan huolimatta kuitenkin paljon paremmassa vireessä kuin Wilson. Williamsin voitto suorana ja frametasoituksella kelpaa lapulle mainiosti.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ