ma 05.11. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Champion Of Champions: Shaun Murphy – Jimmy Robertson | Lajin herrasmiehet vastakkain

Perinteikäs Champion Of Champions-turnaus pyörähtää maanantaina käyntiin Englannissa. Turnauksessa on totutusti mukana 16 viime laskenta-ajalta eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa. Avauspäivältä napsimme kohteet kiinni englantilaisten Shaun Murphyn (maailmanlista 8) ja Jimmy Robertsonin (maailmanlista 25) kohtaamisesta.
Murphy tunnetaan erittäin huumorintajuisena kilpailijana ja todella herrasmiesmäisenä vastuksena. Tyylikäs englantilainen on myös hyvin menestynyt kilpailija. Murphyn paras ase on ehdottomasti todella pitkät pussitukset, joissa mies on ajoittain aivan maaginen. Murphy on myös erinomainen rakentamaan breikkiä. Englantilainen on kärsinyt viimeisen reilun vuoden ajan selkävaivoista ja onkin jättänyt useita turnauksia välistä toipuakseen täyteen kisakuntoon.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Robertsonin huikea alkukausi on hieman menettänyt hohtoaan viimeaikaisten heikkojen esitysten takia. Pitkä voittoputki on katkennut kahteen rumaan tappioon Jordan Brownia ja Tom Fordia vastaan, joiden ei taitojensa puolesta pitäisi olla Robertsonille suuriakaan uhkia. Robertsonin maltillinen pelityyli on kadoittanut toimivuutensa miehen lyödessä normaalia enemmän helppoja palloja ohi.
Murphy on ansaitusti ennakkosuosikki otteluun, ja Robertsonin kadotettua vireensä kallistuu ottelu väistämättä kokeneemmalle englantilaiselle. Ottelu pelataan paras seitsemästä-formaatilla joten kovinkaan suurella tasoituksella Murphyä ei voi lapulle ottaa. Otamme kiinni linjan -1,5 sekä pienellä panostuksella tulosvetoa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ