pe 09.11. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Champion Of Champions: Shaun Murphy – Ronnie O`Sullivan | Pystyykö Murphy pelaamaan vahvuuksillaan O`Sullivanin ulos?

Champion Of Champions-snookerturnaus tarjoaa todella viihdyttävän välieräkamppailun, kun englantilaiset Shaun Murphy (maailmanlista 10.) ja Ronnie O`Sullivan (maailmanlista 3.) ottavat mittaa toisistaan myöhään perjantai-iltana.
O`Sullivania voidaan luonnehtia taitavuutensa lisäksi erittäin ylimieliseksi pelaajaksi. Englantilainen century-tykittäjä ei missään nimessä ole lajin hengen mukainen herrasmies. O`Sullivan ei kunnioita vastustajiaan vaan suhtautuu kilpakumppaniensa pelitaitoihin todella halveksuvasti. O`Sullivan on erittäin taitava breikinrakentaja sekä todella hyvä pitkissä pussituksissa. Mies kompastuu usein kuitenkin ylimielisyyteensä yrittäessään aivan liian vaikeaa pussitusta. Viimeisestä viidestä ottelustaan englantilainen on voittanut neljä.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Murphy tunnetaan todella rauhallisena ja tyylikkäänä pelaajana. Murphyn vahvuuksiin kuuluvat vakuuttavat pitkät pussitukset, joiden lisäksi hän on erinomainen turvalyönneissä. Myrphy osaa myös arvioida riskejä, eikä hän kovinkaan usein lähde pussittamaan hyvin hankalia palloja. Lajin herrasmies on myöskin pelannut viime ottelut hienosti – hänellä on tilillään neljä voittoa viimeisestä viidestä ottelustaan.
O`Sullivan on yllättävän suuri ennakkosuosikki kertoimien valossa. Murphyn tasoituksilla saamat kertoimet ovat aivan liian korkeita, ja niihin tartutaankin varsin korkealla panostuksella. Sivubetsinä otetaan Murphyn voittoa pienemmällä panostuksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ