ti 01.01. klo 13:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Champions League: Neil Robertson – Jack Lisowski | Nuori englantilainen hyötyy lyhyestä ottelumuodosta

Snookerin perinteikkään Champions Leaguen lohkovaihe käynnistyy tiistaina, ja turnauksessa nähdään uusi kasvo, kun englantilainen Jack Lisowski (maailmanlista 16.) pääsee ensimmäistä kertaa tositoimiin varhain iltapäivällä. Nuoren englantilaisen avausottelun vastus on australialainen Neil Robertson (maailmanlista 10.)
Robertson tunnetaan aggressiivisista pitkistä pussituksistaan, mutta hän on myöskin todella taitava breikinrakentaja. Australian ykkösnimi on pelannut viime ottelunsa varsin mallikkaasti, onnistuen voittamaan viimeisestä kuudesta ottelustaan neljä. Robertsonin lievä heikkous on useissa otteluissa, että hänellä menee ensimmäiset muutamat framet täysin lämmittelyksi, ja hänen pelinsä alkaa toimia vasta parin kolmen framen jälkeen. Lyhyissä paras viidestä formaatilla pelattavissa Champions Leaguen otteluissa tämä ei ole missään nimessä se paras ominaisuus pelaajalla.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Lisowski on noussut maailmanlistalla rytinällä fantastisten esitystensä saattelemana, ja nykyinen maailmanlistasijoitus antaa hänelle lopulta oikeuden osallistua myöskin rahakkaaseen Champions Leagueen. Lisowski on todella nopea ja Aggressiivinen pelaaja, joka on tunnettu todella matalasta keskimääräisestä lyöntiajasta, sekä todella vaativista pussituksista. Englantilainen suorastaan nauttii päästessään pelaamaan lyhyitä lohkovaiheen otteluita, koska hän aloittaa ottelut normaalisti todella hyvin. Lisowskin peli on pussitusten osalta lähes aina todella mielekästä katseltavaa, mutta turvalyöntien suhteen miehellä on vielä jonkin verran parannettavaa.
Lyhyt ottelu suosii Lisowskia todella paljon turnauksen avauksessa, ja miehen voittoa onkin napattava lapulle reippaalla panostuksella. Mikäli ottelu pelattaisiin viiteen taikka kuuteen framevoittoon, olisi Robertsonin tilanne huomattavasti parempi, mutta lyhyiden otteluiden erikoismiehenä tunnettu Lisowski on tästä asetelmasta ehdoton ennakkosuosikki otteluun. Otamme lapulle sivukohteeksi hieman yltiöoptimistisen tulosvedon.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ