Aston Villa - Derby

ma 27.05. Klo 17:00

Championship-kausi huipentuu Wembleyllä!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Kolmas Valioliigaan ensi kaudeksi nouseva joukkue ratkeaa, kun Aston Villa kohtaa Derbyn Wembleyllä nousukarsintojen finaalissa. Villa on joukkueista ehdottomasti laadukkaampi ja todennäköisempi nousijaehdokas.

Ottelu on ennakkoon varsin vaikea veikattava, mutta Dean Smithin koutsaama Villa kelpaa peleille. Koko loppukauden todella kovassa iskussa ollut Villans selvitti lopulta tiensä Wembleylle kaadettuaan West Bromwichin rangaistuspotkukilpailussa.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO + MM95-kollege!

Villa hoiti keskinäiset kamppailut Derbyn kanssa tällä kaudella varsin mallikkaasti – 7-0-maaliero kahdessa ottelussa kertoo kaiken oleellisen. Derby tosin todisti nousukarsintojen välierässä Leedsiä vastaan, ettei kauden aiemmille kohtaamisille kannata antaa kuin marginaalinen painoarvo. Frank Lampardin miehistö nimittäin nousi yhteismaaleissa kahden maalin takaa-ajoasemasta lopulta 3-4-voittoon.

Derbyn jatkoonpääsyä välieristä voidaan pitää jonkin sortin onnenkantamoisena, Villa sen sijaan selvitti tiensä finaaliin varsin ansaitusti. Villansin materiaali ja pelisysteemi on heittämällä parempi kuin Derbyn, eikä manageridebytantti Lampard miehistöineen ole todellakaan helpon paikan edessä Wembleyllä.

Villa pääsee otteluun täysin terveellä ja pelikuntoisella miehityksellä. Derbyn taakkaa sen sijaan vaikeuttaa Scott Malonen ulosajo edellisessä ottelussa, joka pitää miehen sivussa tästä tärkeästä ottelusta. Malonen poissaolon myötä veteraani Ashley Cole joutuu kovan paikan eteen.

Ottelusta voi tulla hyvinkin tasainen, mutta vaakakupit kallistuvat materiaaliedun sekä laadukkaamman ja kokeneemman valmennustiimin myötä Villalle. Panos pidetään kuitenkin maltillisena, sillä neutraali kenttä tasoittaa asioita huomattavasti.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!