ke 26.12. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Championship: Norwich City FC – Nottingham Forest | Pukki kinkun jälkeen jälleen maalien makuun?

Englannissa pelataan tapaninpäivänä totutusti jalkapalloa tuutin täydeltä. Norwichissa kotijoukkue ”Kanarianlinnut” saa vastaansa Nottingham Forestin.

Kotijoukkue mahtavassa vireessä – vierailla alla hieman heikompi jakso

Norwich löytyy sarjataulukon toiselta sijalta ja tällä hetkellä meno näyttää vakuuttavalta. Teemu Pukki on ollut ällistyttävässä lyönnissä. Pukki on tehnyt jo kolmetoista maalia ja on maalipörssin kolmannella sijalla. Pukin takana joukkueesta ei löydy toista samanlaista maalisieppoa, vaan tehot jakaantuvat tasaisemmin. Maaleja Norwich kuitenkin takoo kiitettävään tahtiin. Mikäli jotain negatiivista haluaa löytää, omissa soi turhan usein (maaliero 41:26).
Vierailija Nottingham löytyy sarjataulukon sijalta seitsemän. Nottingham oli kauden alla yksi suurimmista nousijaehdokkaista ja kausi onkin mennyt ihan kiitettävästi. Sarjakärki Leedsiin on matkaa kuitenkin jo kolmetoista pistettä. Viimeiset kolme ottelua on sujunut kuitenkin hieman mollivoittoisesti – viimeksi joukkue hävisi kotonaan QPR:lle lukemin 0-1. Nottinghamin joukkueesta löytyy maalipörssin kakkospaikkaa pitätä Lewis Grabban, joka on osunut jo neljätoista kertaa.
Norwichilla on useampi pitkäaikaispotilas, mutta merkittävin mahdollinen poissaolija on kokenut toppari Timm Klose, joka on ollut sivussa viimeiset kolme ottelua. Näillä näkymin Nottingham lähtee otteluun terveellä kokoonpanolla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Tapaninpäivänä sarjasta käynnistyy toinen puolikas ja joukkueet ovat kohdanneet jo aiemmin. Lokakuun 20. päivä Norwich haki vieraspisteet lukemin 1-2, vaikka Pukki oli loukkaantumisen vuoksi sivussa. Kyseisessä ottelussa Norwich oli pallovarmempi, loi paikkoja ja täysin ansaitusti vei pisteet mennessään.
Norwich on ollut Leedsin jälkeen sarjan toiseksi paras kotijoukkue. Viimeiset viisi kotiottelua on tuottanut täydet viisitoista pistettä. Viimeisestä kymmenestä Championshipin pelistä kotijoukkue on pelannut kaksi vierastasapeliä ja voittanut loput kahdeksan – vire on siis vakuuttava.
Uskomme että Norwich jatkaa kotivoittoputkeaan ja siinä on myös ensimmäinen pelivalintamme. Norwich on kotipeleissään ollut tehokas ja toinen pelivalintamme pohjautuu tähän faktaan.