West Bromwich - Aston Villa

ti 14.05. Klo 22:00

Aston Villa ensimmäisenä finaaliin!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Championshipin nousukarsintojen ensimmäinen finalisti selviää tiistaina, kun West Bromwich isännöi Aston Villaa kyseisen otteluparin toisessa osaottelussa. Aston Villa lähtee otteluun kuskin paikalta vietyään lauantaina ensimmäisen ottelun nimiinsä 2-1-numeroin. Markkinat näkevät toisen osaottelun hyvinkin tasaisena, mikä tekee vierailijoista hienon pelikohteen.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Dwight Gayle iski West Bromwichin johtoon heti ensimmäisen osaottelun alussa, mutta Villans kairasi lopulta voiton kahdella nopealla maalilla toisella puoliajalla. WBA:n vaikea ottelu sai myös arvoisensa lopun, kun joukkueen ehdoton ykköspyssy Gayle nappasi itselleen pelikiellon jälkimmäiseen matsiin. Englantilaishyökkääjän laatua ei pysty manageri James Shan millään korvaamaan ja maalintekovastuu lepääkin vahvasti Jay Rodriguezin harteilla.

West Bromwich oli ensimmäisessä ottelussa todella vaisu ja joukkue voi kiittää onneaan poistuttuaan Villa Parkilta vierasmaali taskussaan. Gaylen poissaolo jättää suuren loven hyökkäyspäähän, jonka lisäksi WBA on ollut helisemässä puolustussuuntaan. Kotijoukkue joutuu hyökkääjän rooliin Hawthornsilla – tilanne ei todellakaan ole ideaali vahvasti vastaan hyökkäävää Villaa vastaan.

Dean Smith tulee varmasti tekemään muutoksia Villan avauskokoonpanoon toiseen osaotteluun. Villansin tekeminen ensimmäisen ottelun avauspuolikkaalla oli varsin vaisua, mutta toisen puoliajan puolessa välissä tehdyt vaihdot toivat energiabuustin, joka lopulta siivitti joukkueen voittoon.

Villa lähtee ottamaan ottelussa vastaan ja rakentamaan maalipaikat vastahyökkäysten kautta. Tilanne sopii erinomaisesti Smithin miehistölle, kun tiedetään WBA:n puolustuksen epävarmuus. Suurin huolenaihe WBA:lle on Villan nuori englantilaishyökkääjä Tammy Abraham, joka on huikeassa vireessä ja elää nimenomaan nopeista hyökkäyksistä.

Villa on joukkueista ehdottomasti laadukkaampi ja potentiaalisempi finaaliin etenijä. WBA:n kotietukin mukaan laskettuna on Villa varsin hyvä pelivalinta illan jännittävään matsiin, joka tulee varmasti olemaan tilanteita täynnä.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!