MLS pe 01.07. klo 02:00

Charlotte - Austin FC

Austinille tarjotaan päätön kerroin! Lähteekö Pohjois-Carolinasta mukaan täysi pistepotti?

Charlotten alkukausi on ollut kehno, minkä seurauksena kruunupaitojen peräsimessä on jo uusi kasvo. Austin puolestaan palasi maaottelutauolta vahvasti vieraissa ja etenkin hyökkäyspelillisten esitysten sekä tulosten puolesta sillä on iso etu kotijoukkueeseen verrattuna. Reissulaiset ovat tehneet lähes tuplaten maaleja isäntiin verrattuna.

Austin pelasi viimeksi Texasin taistelussa FC Dallasia vastaan ja siitä muodostui lopulta melkoinen näytelmä. Avauspuoliaika pelattiin yllättäen maaleitta, mutta ilman osumia ei kuitenkaan tarvinnut – todellakaan – jäädä. Vierailija siirtyi toisen puoliajan ensimmäisen 25-minuuttisen aikana jo 0–2-johtoon, mutta niin vain sitkeä Austin kiri vielä rinnalle Sebastian Driussin kauden yhdeksännellä maalilla ja vaihdosta tulleen Danny Hoesenin sesongin toisella täysosumalla.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Tuloksellisesti todella vaikeaa on ollut isännillä, joka näytti jo välillisesti piristyvän väliaikaisen valmentajan Christian Lattanzion otettua homman haltuun, mutta edellisellä kierroksella tuli taas tukkaan. Nimenomaan Austinin hiljattain vieraissa kaatama CF Montreal oli vahvempi 2–1-numeroin. Isäntä on takonut vasta 17 maalia kuluvalla kaudella eli yksi per ottelu -keskiarvolla, joka on auttamatta liian alhainen MLS-standardeilla – vertailun vuoksi vierailla osumia on kasassa jo 31, vieläpä ottelua vähemmän pelanneena.

Vierailla on heittää yläkertaan yhdeksän nyytin Driussin lisäksi esimerkiksi Maximiliano Urruti, joka on tehnyt jo viisi maalia tällä kaudella. Lisäksi Diego Fagundez on onnistunut kolmesti. Isäntien viimeistely kaipaa lisää tehokkuutta ja tulivoimaa. Karol Swiderski sekä Andre Shinyashiki ovat tehneet neljä maalia mieheen, mutta jälkimmäinen ei edes ollut kokoonpanossa edellisessä ottelussa. Betsivalinnaksi maistuu vierasvoitto, jolle Sportaza tarjoilee poikkeuksellisen maukkaan kertoimen. Avaa tili tästä ja iske panokset sisään!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa