to 20.06. klo 02:30

Charlotte - Orlando City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Underia kupongille – Charlotten sekä Orlandon viimeistelyyn ei minkäänlaista luottoa!

MLS jatkuu jälleen keskiviikon ja torstain välisenä yönä ja Itäisen konferenssin puolella 5. sijalle noussut Charlotte isännöi häntäpäästä löytyvää Orlando Cityä. Eroa sarjataulukossa on runsaasti, mutta peliesitysten osalta tasoero kaksikon välillä ei kuitenkaan ole erityisen suuri ja myös varsin vähämaalinen taisto on odotuksissa, joten oikeastaan vain kotiedun turvin Charlotte kampeaa maltillisesti suosikin asemaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota loistava depobonari talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Charlotten otteet on asettanut joukkueen tason pitkälti keskikastin tuntumaan. Puolustuspeli on ollut sarjan parhaimmistoa ja se on myös näkynyt hiljattain tulostaululla, kun edellisissä kahdeksassa ottelussa vastustaja on jätetty nollille peräti kuudesti. Sen sijaan paikkojen luominen on ollut erittäin vaikeaa ja siihen päälle viimeistely on vieläpä jäänyt alle odotetun. Paljon kertoo se, että yksilötasolla parhaat maalintekijät ovat iskeneet vain kolme täysosumaa.

Charlotte FC

@CharlotteFC
FORTRESS DEFENDED. HOME DUB. LET'S GO.

#ForTheCrown

Orlando ei ole häikäissyt, mutta joukkueella on ollut myös hieman epäonnea molemmissa päädyissä viheriötä. Kohtalainen puolustuspeli ei ole aivan täysin näkynyt tulostaululla ja vastaavasti maalinteon kanssa on tuskailtu todella pahasti. Ei hyökkäyspeli varsinaisesti liukuhihnalta paikkoja tuota, mutta vain 17 osumaa yhtä moneen otteluun on vähemmän mitä sopisi odottaa. Hieman lisää murhetta tuo keskikentältä Wilder Cartagenan sekä maalivahti Pedro Gallesen poissaolot.

Betsit isketään alle 2,5 maalille Nubetin tarjoamalla 1,94 kertoimella. Molemmat joukkueet luo paikkoja heikolla tahdilla eikä kummankaan hyökkäyspäästä ole löytynyt riittävästi käänteen tekeviä pelaajia, jotka iskisi palloa reppuun heikommistakin paikoista. Tähän kun lisätään Charlotten vahvassa iskussa ollut alakerta, on kasassa ainekset erittäin vähämaaliselle ottelulle.

Tuplaa talletus – Vain 4x kierrätys!!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 100% talletusbonuksen vain 4x kierrätyksellä! Tarjolla on siis aivan posketon value 🔥

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta haluamasi summa käyttäen tervetulotarjous – talletuksesi tuplataan.
3. Lyö veto Charlotte – Orlando City alle 2,5 maalia haluamallasi panoksella.
4. Grindaa bonari läpi ja nosta käteiset tilille! ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.