EFL Cup ke 21.12. klo 21:45

Charlton - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nappaako Brighton helpon voiton sekasortoisessa tilassa olevasta lontoolaisisännästä EFL Cupissa?

Kohti Englannin Ykkösliigan putoamiskamppailua vähitellen valuva Charlton pyrkii kiillottamaan keskiviikkona kilpeään Brightonin kustannuksella EFL Cupissa. Helppoa tehtävää tästä ei ole tulossa, sillä peli tökkii pahasti. Vastustaja on sentään ollut pelaamatta kuukauden, joten siitä Charlton saa pientä toivoa.

Charltonissa kävi joulukuun alussa ovi, kun johtoporras sai tarpeekseen tappioputkesta ja päävalmentaja Ben Garnerista. Uutta miestä penkin päähän ei ole vielä nimetty, joten ainakin hetki mennään väliaikaisohjastuksessa. Keskiviikkona Addicks on ilman ykkösveskari Joe Wollacottia ja lisäksi Diallang Jaiyesimi, Mandela Egbo ja Eoghan O’Connell ovat sairastuvalla. Runkopelaajia kaikki heistä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
A famous day for Argentina, an unforgettable day for Alexis and a historic day for us. 🙏

The first ever Albion player to win the World Cup. ✨🇦🇷


Brighton on keskiviikkona reissussa ilman MM-kultaa Argentiinan riveissä voittanutta Alexis Mac Allisteria, joka sai kaksi viikkoa lomaa. Moisés Caicedo ilmeisesti avaa, mutta muuten MM-kisoissa pelanneet voivat aloittaa penkiltä. Adam Webster ja Danny Welbeck ovat kysymysmerkkejä ja Jakub Moder on lasaretissa.

Charltonilla on isompiakin huolia kuin keskiviikon ottelu. Vaikkei kotijoukkue olekaan heittämässä pyyhettä kehään ja ottelurytmi on parempi, on Brighton kuitenkin liian kova pala purtavaksi lontoolaisille. Roberto De Zerbi voi heittää penkkipainotteisenkin koosteen kentälle ja silti Brighton on lähes varmuudella kuskin paikalla. Otetaan -1,5:n tasoituksella Lokkeja lapulle.