ke 12.05. klo 22:15

Chelsea - Arsenal

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?

Loistovireessä oleva Chelsea kaatoi Manchester Cityn Mestarien liiga -finaalin esiottelussa viikonloppuna ja teki sen tyylillä. Isännillä on mahdollisuus nousta hätyyttelemään jopa Valioliigan kakkostilaa Manchester Unitedin eilisen tappion myötä. Arsenal ei vakuuta tällä hetkellä ja on hyvin mahdollista, että tästä Lontoon derbystä tulee hieman yksipuolinen näytös.

Chelsea on kymmenen ottelun otannalla yksi Valioliigan kolmesta kovakuntoisimmasta ryhmästä. Lisäksi joukkue pelaa Mestarien liigan finaalissa erinomaisen keväänsä ansiosta, josta kiitos kuuluu toki Thomas Tuchelille. Saksalaisvalmentaja on tuonut joukkueeseen paitsi voittamisen kulttuuria, myös konkreettisia voittoja. Viikonloppuna on luvassa Liigacupin finaali Leicesteriä vastaan, mutta materiaalin laajuus mahdollistaa Tuchelille hyvät työkalut menestyä molemmissa otteluissa.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Arsenal putosi tehottomuutensa takia Eurooppa-liigasta, jossa Villarreal eteni finaaliin Manchester Unitedia vastaan. Tippuminen viime kaudella kengityn Unai Emeryn joukkueelle oli melkoisen nöyryyttävä kokemus Arsenal-näkökulmasta. Toki joukkue vaikutti päässeen kohtuullisesti putoamisestaan yli, kun se kaatoi West Bromwichin heti seuraavassa kamppailussa.

Chelsean puolustuspelaaminen edustaa tällä hetkellä maailman eliittiä. Arsenalin keskinkertainen viimeistely ja huonot kokemukset maalipaikoissa viime aikoina eivät ainakaan ruoki onnistumisiin Stamford Bridgellä. Pelivalinnaksi nostetaan, että Arsenal jää tyystin maaleitta (alle 0,5). Tähän saadaan maistuva kerroin ja tällä kertaa luotto Chelsean puolustuspelaamisen laatuun on sen verran rautainen, että lykätään reilumpi panoskin sisään.

Lyö vetosi suoraan tästä, yhteistyössä Trustly & Betinia:


Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %