Valioliiga ke 20.04. klo 21:45

Chelsea - Arsenal

Chelsea on Arsenalia selvästi parempi – tähän mainioon kertoimeen kannattaa tarttua!

Chelsea voitti viime viikonloppuna rutiininomaisesti Crystal Palacen Englannin Cupin välierässään ja seuraava haastaja on jonkin verran poissaoloista kärsivä Arsenal, jonka viimeisimmät ottelut ovat sujuneet surkeasti. Isäntien riveistä puuttuu niin ikään muutama pelaaja, mutta tykkimiehistöä vastaan joukkue on Stamford Bridgellä selvähkö ennakkosuosikki.

Takehiro Tomiyasun sekä Alexandre Lacazetten pelaaminen on epävarmaa, minkä lisäksi Kieran Tierney sekä Thomas Partey ovat varmasti sivussa vierailla. Isäntien puolella Callum Hudson-Odoi sekä Mateo Kovacic jatkavat sairastuvalla, mutta Ross Barkleyn paluu on mahdollinen. Sivussa on luonnollisesti myös pitkäaikaisloukkaantunut Ben Chilwell.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Chelsea voitti edellisessä Valioliiga-ottelussaan Southamptonin peräti 0–6-numeroin ja kotikentälle päästessään joukkueen pitäisi tällä hetkellä pahasti rämpivää Arsenalia vastaan olla selvempikin ennakkosuosikki. Joukkue pelasi viime tiistaina erinomaisen vieraskamppailun myös Mestarien liigassa Santiago Bernabéulla, vaikka se ei lopulta neljän parhaan joukkoon riittänytkään. Viikonlopun FA Cup -väännössä joukkue kaatoi Wembleyllä Crystal Palacen 2–0.

Jos on Thomas Tuchelin luotsaama isäntä pelannut vakuuttavasti, samaa ei voi sanoa pahasti viime kierroksilla kontanneesta Arsenalista. Pelaamisesta on vaikuttanut kadonneen punainen lanka ja Mikel Artetan suojatit ovat hävinneet kolmessa edellisessä Valioliiga-kamppailussaan niin ikään Crystal Palacea ja Southamptonia sekä Brightonia vastaan. Yhteismaalieroksi näissä otteluissa on muodostunut 1–6.

Tulevan matsin osalta ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin painaa Chelseaa lapulle. Panostusta voidaan tykitellä astetta reilummin. Isäntien materiaali on syvä, joten viime viikon otteluruuhkan ei juurikaan voi nähdä vaikuttavan asetelmiin. Tällä hetkellä Blues on näistä kahdesta ryhmästä pelillisesti selvästi parempi ja sen itseluottamus on myös huomattavasti korkeammalla tasolla.

10 euroa pelirahaa