Valioliiga la 28.10. klo 14:30

Chelsea - Brentford

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Brentfordista kiusaamaan kovemmilla resursseilla operoivaa paikallisvastustajaansa lauantaina?

Chelsea ja Brentford kohtaavat lauantaina Lontoon derbyn merkeissä Stamford Bridgellä. Kaksikko miehittää Valioliigassa tällä hetkellä keskikastia, mutta etenkin Chelsea kuuluisi peliesitystensä puolesta ilman muuta korkeammallekin sarjasijoituksissa. Eiköhän Mauricio Pochettinon suojatit tästä vähitellen kohentele otteitaan tuloksellisestikin.

*100 euron edestä tarjolla ilmaisvetoja! Tsekkaa tipsin lopusta, miten nämä voi lunastaa!

Pochettinon ryhmällä on nyt alla kolme peräkkäistä tappiotonta ottelua ”Valjussa” ja tätä ennen voitettiin vielä Brighton Liigacupin puolella. Viime viikonloppuna Arsenal oli paikoitellen hätää kärsimässä, mutta pisteet kuitenkin tasattiin Stamford Bridgellä Arsenalin tultua kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin.

Brentford FC

@BrentfordFC
Crowd: Shoooooooooot 🗣

Saman Ghoddos: No problem 🚀


Sivussa isänniltä on lauantaina Wesley Fofana, Christopher Nkunku, Ben Chilwell, Roméo Lavia, Armando Broja, Carney Chukwuemeka sekä Trevoh Chalobah. Vasta kaksi ottelua liigassa voittanut Brentford joutuu yhä pelaamaan parisen kuukautta ilman Ivan Toneyta ja lisäksi Kevin Schade ja Rico Henry ovat kuukausikaupalla sivussa. Lauantaina myös Josh Dasilva, Shandon Baptiste, Mikkel Damsgaard sekä Keane Lewis-Potter ovat nuolemassa haavojaan.

Vaikka Chelsea on kohentamassa otteitaan, pelataan lauantain koitokseen silti kerrointa eikä joukkuetta. Toisin sanoen Brentford +1 päätyy lapulle. Thomas Frankin ryhmä on taktisesti vahva ja erikoistilanteista saattaa aivan hyvin soida kotijoukkueen verkko. 1,65-1,70-tasoiset kotikertoimet eivät nappaa millään.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Brentford +1” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.