Valioliiga la 02.04. klo 17:00

Chelsea - Brentford

Jääkö paikallisvastustaja ilman onnistumista myös Chelsean vieraana?

Chelsea pääsee vahvalla kokoonpanolla paikallisvastustajansa kimppuun, eikä siltä voi odottaa tässä matsissa mitään muuta kuin mallisuoritusta ja kolmea pinnaa. On kuitenkin selviö, että joukkueen fokus on tällä hetkellä myös Mestarien liigassa, joka jatkuu alkavalla viikolla. Blues kohtaa puolivälierissä Real Madridin ja pelaa avausottelussa kotonaan keskiviikkona.

Thomas Tuchel saa arvokkaita palasia takaisin kokoonpanoon, mutta Callum Hudson-Odoi ja pitkäaikaistoipilas Ben Chilwell sekä mahdollisesti Christian Pulisic ovat sivussa. Jälkimmäinen edusti Yhdysvaltoja maaottelutauolla, eikä harjoitellut kovasta rasituksesta johtuen ainakaan torstaina. Reece James sekä Andreas Christensen ja Saul Niguez ovat kunnossa. Vierailla Joshua Dasilva sekä Julian Jeanvier ovat poissa, mutta muilta osin pelaajiston pitäisi olla kunnossa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Chelsean ja Tuchelin tilannetta helpottaa ehdottomasti se, että Mestarien liigan matsi on vasta keskiviikkona. Englantilaisjoukkueista Manchester City ja Liverpool pelaavat jo tiistaina. On kuitenkin selvää, että mitään riskejä ei isäntä ota pelaajien suhteen ja etenkin maajoukkuetehtävissä olleita pelaajia huilautettaneen kovalla todennäköisyydellä.

Brentford jäi ennen taukoa kolmessa ottelussa peräkkäin ilman maaleja, eikä tilanne näytä lainkaan lupaavammalta Stamford Bridgen illassa. Isäntä entisestään vahvistuneella puolustuskalustollaan höystettynä pystyy tässä matsissa rutiinilla voiton nappaamaan. Laatua riittää, vaikka muutamia lepuutuksia onkin tiedossa – Christensenille ja Jamesille Tuchel puolestaan halunnee matsin alle ennen Real Madrid -kamppailua. Pelivalinnaksi otetaan, että isäntä voittaa nollapelillä.

10 euroa pelirahaa