Valioliiga la 15.04. klo 17:00

Chelsea - Brighton

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Luotetaan Lokkeihin! Jääkö Chelsea seuraavaksi Brightonin jyrän alle?

Keskiviikkona Real Madridille Mestarien liigassa 2-0-lukemin hävinnyt Chelsea kohtaa lauantaina Valioliigassa Brightonin. Kerroinasettelu on pari päivää ennen ottelua tasabookki, mikä on melko pähkähullua, mutta toisaalta myös melko oikeutettua! Chelsealla on kotietu, mutta Brighton on levänneempi. Roberto De Zerbin miehistö on ollut näistä kahdesta kiistatta parempi tällä kaudella ja ainoastaan Brighton voi vielä näistä kahdesta selviytyä ensi kaudeksi europeleihin Valioliigan kautta.

Chelsean sairastuvalla on enää Armando Broja, Carney Chukwuemeka ja Kalidou Koulibaly, joka loukkaantui keskiviikkona Bernabéulla. Lokeilta on sivussa eri syistä Jakub Moder, Levi Colwill, Adam Lallana, Jeremy Sarmiento sekä Tariq Lamptey.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
"We played a great game and we are really frustrated about the result." 💬⤵️


Frank Lampardin luotsaama isäntä isännöi ensi viikolla Mestarien liigassa vuorostaan Realia ja vaikka Los Blancos johtaa kahdella maalilla, on Chelsean leirissä vielä uskottava otteluparin kääntymiseen kotiviheriöllä. Kun Valioliigassa on jämähdetty keskikastiin, voi motivaatiotilanteen olettaa olevan kaukana optimaalisesta lauantaina, vaikka toki joukkue taatusti haluaa rakentaa mahdollisimman pian positiivista momentumia.

Lähdetään lauantaina Brightonin kelkkaan. Vetohan on sinänsä intuitiivinen ja siinä mielessä spekulatiivinen, että muuttujia on paljon muun muassa motivaatiotekijöissä. Siitä huolimatta napataan Brightonin suoraa voittoa lapulle – luotetaan vieraiden lepoetuun ja ylipäätään dominoivaan jalkapalloon, josta on kiittäminen De Zerbiä. On perusteltua odottaa Brightonin luovan maalipaikkoja myös Stamford Bridgellä.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.