Valioliiga ke 29.12. klo 21:30

Chelsea - Brighton

Pystyykö Brighton laittamaan kampoihin Chelsean vieraana?

Chelsea ja Brighton ottavat (oletettavasti) yhteen illalla Stamford Bridgella. Molemmat joukkueet ovat olleet kehnossa vireessä, mutta molemmilla jengeillä on voitto alla ennen matsia. Mitä on lupa odotttaa?

Ainakin pitäisi ottelun olla lähtökohtaisesti tiukka ja tarkka. Brightonin muoto on kuitenkin pieni mysteeri ja kokoonpanot vaikuttavat omalta osaltaan yhtälöön.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Himajengi Chelsealla on sivussa saksalaiset Timo Werner ja Kai Havertz. Kaiken lisäksi joutuivat Thiago Silva sekä N’Golo Kante menemään vaihtoon kesken viime ottelun, ja kumpikaan heistä ei pelaa tänään. Ben Chilwell on niin ikään sivussa.

Brightonilla on niin ikään pari poissaoloa ja paljon epävarmuutta. Lewis Dunk on sivussa, mutta Yves Bissouma on kärsinyt pelikieltonsa. Leandro Trossard on kovin epävarma otteluun ja lienee aidosti fifty-fifty. Joel Veltman sekä Shane Duffy ovat niin ikään epävarmoja matsiin, joten pieniä kyssäreitä on ilmassa toppariosastolla.

Mateo Kovacic on todennäköisesti avauksen kauraa tällä kertaa ja sama pätee äskettäin maalin tehneeseen Romelu Lukakuun. Pidän kuitenkin Brightonista match-up:ina Chelsea vastaan. En mitenkään hemmetin paljon, mutta Brightonilla on lievää yllätyspotentiaalia Stamford Bridgestä huolimatta.

Tässä on siis pakko rokkaa Brightonin +1 aasialaista tasoitusta. Voi aina olla, että aikainen maali muuttaa kaiken ja toppariosasto huolestuttaa hieman (vie kolmen topparin vaihtoehdon pois), mutta kaikesta huolimatta pitäisi Brightonin kyetä olemaan kilpailukykyinen. Tämä ei kuitenkaan ole mikään mega-iskun paikka vaan rutiiniveto.

Jotain saattaa ehkä kiinnostaa myös underi tai ensimmäisen jakson alle 0.5 maalia, mutta mennään tässä Brightonin tasoituksella.

Luo pelitili ComeOnille ja iske Uhmapelaajien valintaan kiinni! Hyvät kertsit, hemmetin laaja valikoima ja meidän kautta maukas bonari. Miksi ei? Tässä kohtaavat kaikki elementit. Kotiutukset tulevat myös just, eikä melkein.

10 euroa pelirahaa