FA Cup su 17.04. klo 18:30

Chelsea - Crystal Palace

Patrick Vieiran Crystal Palace on hurjassa iskussa! Pettyykö Chelsea toista kertaa tällä viikolla pahasti?

Chelsealle ei ole helppoa iltaa tiedossa, kun se saa vastaansa cup-matsin merkeissä Crystal Palacen. Kuluvalla viikolla lontoolaisten pettymys oli melkoinen, kun Real Madrid eteni upeasta kirivaihteesta huolimatta jatkoajan kautta Mestarien liigan semifinaaleihin. Nähtäväksi jää, millaisella jalalla joukkue tulee kehiin tässä kamppailussa. Nimellinen vierailija on vakuuttanut viime aikoina, eikä Blues-jatkopaikka ole missään nimessä kiveen hakattu Wembleyllä.

Thomas Tuchel saattaa saada kokoonpanoonsa Romelu Lukakun, joka on kuntoutunut – Ross Barkleyn tilanne on niin ikään hieman auki. Keskikentän konkari on kärsinyt sairastelusta ja belgialaishyökkääjä puolestaan jalkavammasta. Varmuudella puuttuvat edelleen Callum Hudson-Odoi sekä Ben Chilwell, joka on sivussa koko loppukauden.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Crystal Palacen osalta Michael Olisen, Will Hughesin sekä Tyrick Mitchellin pelikunto selviää vasta ottelupäivänä, mutta tiettävästi molemmat ovat pystyneet harjoittelemaan melko täysipainoisesti. Joukkue on ollut viime viikonloppuna Leicesterin vieraana tulleesta 2–1-tappiostaan huolimatta erinomaisessa iskussa. Viiden ottelun otannalla joukkue on pelannut neljä nollapeliä ja tehnyt kymmenen maalia. Manchester Cityä vastaan irtosi hiljattain kovalla puolustustaistelulla maaliton tasapeli. Muutoinkin Crystal Palacesta on tullut Patrick Vieiran aikakaudella entistä paksumpi piikki Valioliigan kärkijoukkueiden lihassa.

Pelivalinnaksi sunnuntaille otetaan kylmästi, että Crystal Palace etenee tästä Englannin Cupin finaaliin. Kerroin on kunnossa ja Palacella hyvä lepoviikko takana. Chelsea joutuu kierrätyspuuhiin ja avauskokoonpano saanee kunnolla runtua jälleen kerran. Kuinka on kova europettymys sulateltu hallitsevan Mestarien liiga -voittajan leirissä? Tämä selviää illalla! Uhmapelaajien kupongilla pidetään panostus kohtuullisena.

10 euroa pelirahaa