Valioliiga ma 15.04. klo 22:00

Chelsea - Everton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Poissaolot riivaavat kotijoukkuetta – kentällisen verran ukkoja sivussa!

Pistevähennykset ovat olleet Valioliigan tämän kauden vitsaus. Pahimmillaan tästä voi seurata se, etteivät putoajat ole selvillä vielä Valioliigan päätöspäivänä. Everton on saanut osansa pistepudotuksista: tällä hetkellä Toffeesilta ollaan napsaisemassa kahdeksaa pistettä pois. Tästä huolimatta joukkue ei ole putoamisviivan alapuolella. Chelsean kausi on jatkunut haaleissa merkeissä, vaikkei viime kierroksilla tappioita ole tullutkaan.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Chelsean tappioton putki on pitkä, sillä edellisen kerran se hävisi helmikuun lopulla EFL Cupin finaalissa Liverpoolille – ja silloinkin jatkoajalla. Viimeisin ottelu Sheffield Unitedin vieraana päättyi tasan, eikä ollut parasta tekemistä joukkueelta. Jos pisteitä karttuu jatkossakin, Chelsean olisi mahdollista selvitä ensi kaudeksi Euroopan kentille. Loukkaantumistilanne lontoolaisilla on melko karmea, sillä muonavahvuudesta puuttuu pelaajia peräti avauskokoonpanollisen verran.

Chelsea FC

@ChelseaFC
An injury update ahead of our Premier League fixture against Everton on Monday has been issued. 👇

Evertonilla on muutama epävarma tapaus – aivan varmasti poissa ovat Dele Alli sekä Lewis Dobbin. Pistemenetysten lisäksi Evertonin ongelmat ovat kulminoituneet maalintekoon: ainoastaan Sheffield United on tehnyt liverpoolilaisia vähemmän maaleja tällä kaudella. Viime viikkoinen voitto Burnleystä nosti toiveita säilymisestä pistemenetyksistä huolimatta. Evertonin vierasmenestys ei ole viime aikoina ollut kovinkaan hääviä.

Chelsea on luonnollisesti kotonaan ennakkosuosikki, mutta kertoimissa vati on mennyt nurin. Evertonin menestyksestä saa kelpo tarjouksia, ja lähdemme puolen maalin tasoituksesta liikkeelle. Veto on siis kotona, jos Everton ottaa ottelusta pisteenkin matkaansa. Bethardilta saatava kerroin on markkinoiden kärkipäätä. Sieltä siis veto kehiin!

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!