Valioliiga la 18.03. klo 19:30

Chelsea - Everton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pääseekö Everton tonteille Stamford Bridgellä? Mieletöntä kerrointa tarjolla BTTS-markkinassa!

Chelsea saa lauantaina vieraakseen Evertonin Stamford Bridgelle. Graham Potterin suojatit ovat edelleen kymmenentenä, mutta nyt on alla kolme peräkkäistä voittoa, kun UCL lasketaan mukaan. Onko matka europelikahinoihin alkanut vai tuleeko Sean Dychen Evertonin käsittelyssä paluu päiväjärjestykseen?

Chelsealta puuttuu varmasti enää Armando Broja, Thiago Silva, César Azpilicueta ja Raheem Sterling. Epävarmoja ovat Mason Mount, Reece James, Édouard Mendy, Pierre-Emerick Aubameyang sekä N’Golo Kanté, joka tuskin kuitenkaan on vielä kokoonpanossa. Evertonilta Nathan Patterson lienee jo mukana, mutta Andros Townsend ja Dominic Calvert-Lewin ovat sivussa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Chelsea FC

@ChelseaFC
Nothing he can't do! 🙌


Everton on Dychen alaisuudessa saanut odotetusti tuulta purjeisiinsa – ei tosin ole perusteltua odottaa joukkueen nappaavan esimerkiksi peräkkäisiä voittoja viikko toisensa jälkeen, kun materiaali on mitä on. Toffees on nyt putoamisviivan päällä, mutta matkaa on vain yksi piste susirajan toiselle puolelle.

Napataan lapulle molempien joukkueiden maalintekoa loistavalla kertoimella! Everton on ollut Dychen alaisuudessa varsin hyvä luomaan maalipaikkojakin ja oikeastaan Liverpool-vierasottelu oli ainut matsi, missä maalinteko ei olisi ollut kovin ansaittua. Chelsealla on poissaoloja alakerrassa ja esimerkiksi erikoistilanteista voi Merseysiden sininen joukkue aivan hyvin päästä rokottamaan.