la 13.01. klo 14:30

Chelsea - Fulham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieläkö Chelsea tuhnuilee? Derbyvieraalla on paremmat mahdollisuudet pisteille kuin mitä kertoimet kielivät!

Chelsea isännöi lauantaina Lontoon derbyssä Fulhamia. Sarjataulukossa tätä kaksikkoa erottaa vain neljä pistettä, mutta Mauricio Pochettinon luotsaama kotijoukkue on kuitenkin ollut tällä sesongilla selvällä marginaalilla parempi. Tiistailta ja keskiviikolta on alla EFL Cupin välieriä, joten piimää voi etenkin Fulhamilla olla hieman pohkeissa.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 50 egen ilmaisvedon ilman kierrätystä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Chelsean osalta on tietysti huomioitava kova alisuorittaminen syyskaudelta – etenkin hyökkäyspäässä on tuhlailtu maalipaikkoja urakalla ja tämä on näkynyt sitten pistesaldossakin. Onneksi kokoonpano alkaa olla yläkerran osalta vähitellen mintissä, kun pitkäaikaispotilaatkin ovat toipuneet loukkaantumisistaan.

Fulham Football Club

@FulhamFC
Straight out of the top drawer, @Bernd_Leno. 🧤


Sivussa Chelsealta on kuitenkin lauantaina Wesley Fofana, Reece James, Marc Cucurella, Roméo Lavia, Robert Sánchez, Lesley Ugochukwu ja Trevoh Chalobah. Christopher Nkunkun, Ben Chilwellin, Carney Chukwuemekan ja Benoît Badiashilen pelikuntoa tarkastellaan vielä lauantaina. Nicolas Jackson matkusti AFCONiin. Fulhamilta Adama Traoré, Calvin Bassey, Fode Ballo-Touré ja Alex Iwobi ovat eri syistä poissa.

Fulham saa näillä kertoimilla ohuesti peliä – lapulle täräytetään +1 aasialainen tasoitus eli yhden maalin kotivoitolla veto mitätöitäisiin. Chelsean kokoonpanotilanne ei hurraa-huutoja vieläkään aiheuta ja Fulhamilla on näppäriä aseita hyökkäyspäässä – Willian, Raúl Jiménez ja kumppanit rokottavat kyllä paikan saadessaan tehokkaasti.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Fulham +1 kertoimella 1,80.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.