Valioliiga pe 03.02. klo 22:00

Chelsea - Fulham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Debytoiko superhankinta? Chelsean sairastuvalta kantautuu niin ikään positiivisia signaaleja!

Chelsealla on yhä paljon poissaoloja, mutta nyt on ilmassa myös positiivisempia uutisia. Lisäksi tuoreen maailmanmestarin debyytti saattaa koittaa jo perjantaina! Isäntä hakee revanssia, sillä vain muutama viikko takaperin Fulham kuritti rakasta paikallisvihollistaan Craven Cottagella maalein 2–1. Vieraiden terveystilanne on suorastaan fantastinen. Joutuvatko sinisten kannattajat jälleen pettymään?

Fulhamilla ainoastaan Neeskens Kebano on sairastuvalla. Tämä tarkoittaa, että Marco Silva on jälleen liikenteessä lähes parhaalla kokoonapanollaan. Loppuvuosi ja tammikuun alkupuoli olivat vieraille yhtä juhlaa, kun se eteni käytännössä voitosta voittoon. Hiljattain on kuitenkin tullut myös pari tappiota, kun sekä Newcastle-ottelu vieraissa että tiukka vääntö Tottenhamia vastaan kotinurmella päättyivät 1–0-tappioihin.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Chelsean poissaolotilanne on yhä karu. Positiivisiakin uutisia on kuitenkin Graham Potterin miehistön suunnalta saatu kuluvalla viikolla kuulla, sillä ainakin tärkeät laitapuolustajat Ben Chilwell ja Reece James ovat viittä vaille pelikunnossa hyökkääjä Raheem Sterlingin tavoin. Maalivahti Edouard Mendy, Denis Zakaria, Wesley Fofana, Mateo Kovacic, N’Golo Kanté, Christian Pulisic sekä Armando Broja jatkavat kuitenkin edelleen toipilasosastolla ja João Felix on vieläkin pelikiellossa.

Kovasti tammikuussa haisemaan laittanut isäntä on poissaoloistaan huolimatta eriyislaatuisessa asemassa tällä hetkellä, koska se on kyennyt hankkimaan käytännössä kaikille vahvistusta kaivanneille sektoreille uusia pelaajia. Esimerkiksi saatiin kuin saatiinkin Enzo Fernández, joka saatetaan nähdä kehissä jo perjantaina.

Pelillisesti Chelsea ei ole säkenöinyt, mutta joukkueen kilpavarustelu alkaa olla mihin tahansa muuhun joukkueeseen verrattuna ylivertainen – ainakin leveydeltään. Fulham on ollut viime aikoina tehoton ja isäntä puolestaan saa hyökkäyspelaamiseen ja pelinrakenteluun reilusti lisää tykkejä, kun esimerkiksi James palannee kehiin. Pelivalinnaksi maistuu raa’asti ylikertoiminen kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Chelsea -1,5). Revanssi on tosiasia!

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Chelsea -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Chelsea -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 69€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.