ti 18.05. klo 22:15

Chelsea - Leicester

Chelsea saa revanssimahdollisuuden pika-aikataululla finaalipettymyksen jälkeen!

Chelsea saa nopealla aikataululla mahdollisuuden revanssiin cup-finaalin tappiosta, josta jäi takuulla isännillä jotakin hampaankoloon. Leicester voitti tasaisen ottelun lopulta, mutta lontoolaisjoukkue ei missään tapauksessa yltänyt parhaimpaansa. Valmentajan vaihduttua Chelseassa tammi-helmikuun vaihteessa joukkue on pystynyt aina kääntämään heikomman esityksen voitokseen seuraavassa kamppailussa – tiistaina nähdään, toistaako historia jälleen sinipaitojen osalta itseään.

Thomas Tuchel on ollut Chelsealle voittava manageri, vaikka cup-finaalissa juuri Leicesteriä vastaan jäi käteen lopulta 0–1-tappion myötä pytyn sijaan pelkkää tyhjää. Saksalaisvalmentajan aikakautta ovat leimanneet vaikeiden otteluiden kääntäminen voitoksi ja vahvan opin ammentaminen muutamista tappioista. Vaikka joukkue jäi ilman Englannin cupin voittoa, voi sille vielä tällä kaudella olla tarjolla jotakin parempaa, kun se kohtaa Mestarien liigan finaalissa Manchester Cityn toukokuun lopussa.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Leicester oli viikonloppuna hyvä, se teki finaalitaistelusta jännittävän, eikä ollut missään tapauksessa heikompi. Brendan Rodgersin pelisuunnitelma onnistui hyvin ja monet tahot – Uhmapelaajat mukaan lukien – sortui aliarvioimaan ainakin Tottenhamin kiikarissa olleen Leicester-luotsin ryhmää ennen ottelua. Olisi hävyttömän kova temppu kaataa toistamiseen tällä hetkellä vahvassa nosteessa ja jatkuvassa kehityksessä oleva Chelsea, joka tuntuu häviävän harvoja otteluitaan vain syttyäkseen lisää.

Vierailla ovat yhä sivussa hyökkääjä Harvey Barnes sekä puolustajat Jonny Evans ja James Justin. Chelsean joukkueessa ei puolestaan ole loukkaantumisia, joten Tuchelilla on kiinnostava tilanne, sillä tämä pääsee valikoimaan avauksen pelaajat laajasta materiaalistaan. Valmentajavelho on onnistunut pelaajavalinnoissaan pääasiassa erinomaisesti, vaikka rotaatiota onkin ollut paljon. Chelsean syvyys mahdollistaa miehistön uusimisen myös viikonlopun epäonnistumisen jälkeen.

Uhmapelaajat uskoo vakaasti, että lontoolaisisäntä karistaa viikonlopun tappiot niskastaan ja nappaa niukan, mutta helpottavan kotivoiton kovien panosten ottelussa. 1X2-markkina kiinnostaa tarpeeksi ja kotivoitolle saadaan riittävä kerroin, joten panostuksenkin osalta voidaan vedellä pää lievästi märkänä.

Lyö betsi pankkitunnuksillasi – välittömästi ilman rekisteröintiä suoraan Uhmapelaajien sivulla!

1. Valitse joukkue ja kerroin.
2. Syötä panos.
3. Klikkaa ASETA VETO.

Yhteistyössä Trustly & Betinia, lyö vetosi nyt:


Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %