Valioliiga pe 25.08. klo 22:00

Chelsea - Luton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Lutonille luvassa lisää sakinhivutusta! Chelsea nappaa kauden avausvoittonsa heikon sarjanousijan kustannuksella!

Perjantaina Chelsea isännöi kauden toisessa kotipelissään Valioliigassa sarjanousija Lutonia. Alku on ollut Mauricio Pochettinon suojateilla mollivoittoinen, mutta pilvessä on kuitenkin nähtävissä ok-tason peliesitysten takia hopeareunus. Luton lienee tällä sesongilla pisteautomaatti ja Chelsean on pakko voittaa perjantaina.

*Maistuuko vedonlyöntibonus? Tsekkaa elokuun kuumimmat!

Luton ei pelannut kakkoskierroksella, kun seuran kotistadion Kenilworth Road ei täytä vielä Valioliigan standardeja. Ensimmäisellä rundilla Luton otti Brightonin käsittelyssä lukua 4-1-lukemin ja tasoero oli päivänselvä. Kesän siirtoikkunassa saatiin hieman Valioliigakokemusta hankittua Ross Barkleyn, Marvelous Nakamban ja Tim Krulin muodossa, mutta kokonaisuus ei silti vakuuta.

Chelsealta on perjantaina sivussa Christopher Nkunku, Carney Chukwuemeka, Armando Broja, Reece James, Trevoh Chalobah, Benoît Badiashile, Wesley Fofana ja Marcus Bettinelli. Maalivahdin tontille saapuu tuomaan kilpailua Djordje Petrovic, mutta kokoonpanossa ei välttämättä mies vielä perjantaina ole. Lutonilla on lasaretissa näillä näkymin vain Reece Burke ja Gabriel Osho.

Lapulle lähtee Chelsea -1,5 ja panostaa saa tähän reilusti! Asetelma on Valioliigan yläkorin joukkue vs. Mestaruussarjan tasoinen ryhmä. Lutonilla iskevät realiteetit hyvin nopealla aikataululla päin kasvoja ja perjantaina kyyti tulee olemaan Stamford Bridgellä kylmää.