Valioliiga su 13.03. klo 16:00

Chelsea - Newcastle

Aiheuttaako vahvavireinen altavastaaja ongelmia Chelsealle huipputärkeän Mestarien liiga -ottelun alla?

Newcastlella on uusia kysymysmerkkejä kokoonpanonsa suhteen Stamford Bridgen vierailun alla. Viimeaikaiset esitykset osoittavat kuitenkin, että tammikuussa reilusti vahvistuneella miehistöllä on kykyä aiheuttaa vaikeuksia joukkueelle kuin joukkueelle. Chelsealla on omat poissaolohuolensa ja sen menoa värittää vahvasti myös ensi viikolla Lillessä pelattava Mestarien liigan kamppailu.

Thomas Tuchel ei välttämättä valitse aivan ykköskokoonpanoaan kehiin, kun Chelsea pelaa Valioliigassa pisteistä sunnuntaina. Tulevalla viikolla keskiviikoksi Lilleen matkaava ryhmä on täynnä kysymysmerkkejä Ranskan reissun alla, sillä tiettävästi osa pelaajistosta joutuu jäämään tiukkojen koronasäädösten vuoksi Englannin kamaralle. Callum Hudson-Odoi, Marcos Alonso, Cesar Azpilicueta sekä Christian Pulisic ovat epävarmoja loukaantumisten sekä toisena mainitun osalta koronatartunnan vuoksi. Varmuudella telakalla ovat Reece James sekä Ben Chilwell.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Newcastle on laittanut joukkueita viime aikoina pahasti solmuun. Eddie Howe on löytänyt tuoreiden vahvistusten myötä joukkueesta syvyyttä, jollaista ei ole nähty aikoihin. Tällä hetkellä kysymysmerkkejä on kuitenkin niin paljon, että haastavalle näyttää onnistuminen Stamford Bridgellä. Epävarmoja ovat Joelinton, Allan Saint-Maximin, Bruno Guimaraes, Emil Krafth ja Fabian Schär. Varmuudella sivussa jatkavat Federico Fernandez, Isaac Hayden, Callum Wilson, Kieran Trippier sekä Jamal Lewis.

Etenkin Joelintonin, Saint-Maximinin sekä Guimaraesin poissaolot olisivat vieraille todella kriittisiä – kaikki heistä ovat olleet huippuvireen takuumiehiä. Vierailija ei ole hävinnyt tammikuun puolivälin jälkeen otteluakaan esiinnyttyään kahdeksan kertaa. Voittoja on takataskussa kuusi. Paljon kuvastaa, että isäntien kunto tällä otannalla on jopa heikompi.

Chelsean kertoimet ovat täysin käyttökelvottomia, eikä niihin koskettaisi muutenkaan. Vieraiden sairastilanne on varsin ikävällä tolalla, eikä se lupaile kivikovaa isäntää vastaan parasta antia – pisteille on kuitenkin mahdollisuus. Pelivalinnaksi nostetaan pienellä panostuksella, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Guimaraes on kärsi edellisottelussa krampista, joten pelaaminen lienee todennäköisen puolella – Saint-Maximin puolestaan on 50–50 tämän oltua kipeänä.

10 euroa pelirahaa