UHMAPELAAJAT la 12.02. klo 18:30

Chelsea - Palmeiras

Nappaako Chelsea pokaalin? Finaali ei ole läpihuutojuttu!

Chelsea kohtaa seurajoukkueiden maailmanmestaruuskisojen finaalissa lauantaina brasilialaisjoukkue Palmeirasin, joka kaatoi omassa välierässään egyptiläisjoukkue Al Ahlyn vakuuttavasti nollapelillä. Hallitseva Copa Libertadores -mestari voi laittaa Chelsean tiukoille, mutta lontoolaisten jatkaessa totutulla varmuudella puolustuspelillisesti sillä ei ole hätää.

Thomas Tuchelin miehistö kaatoi välierässään keskiviikkona Al-Hilalin 1–0-numeroin Romelu Lukakun avausjakson maalilla ja pelasi kurinalaisen 90-minuuttisen. Vastustajalla ei juuri saumoja ollut, vaikka se lopulta kolme laukausta saikin Kepa Arrizabalagan maalia kohden. Laitapuolustaja Reece James lienee yhä sivussa. Ben Chilwell puolestaan on luultavimmin koko loppukauden sivussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Edouard Mendy on palannut Chelsean matkaan Afrikan mestaruuskisojen jälkeen, mutta Kepalle saattaa olla jatkoa tiedossa vahvan Al-Hilal -ottelun jälkeen. Vierailla on kiinnostava miehistö jalkeilla ja sekin esiintyi todella vahvasti puolustussuuntaan omassa välierässään Al Ahlya vastaan. Joukkueen odotetaan jatkavan täysin samalla kokoonpanolla, eikä hallitsevalle Mestarien liigan voittajalle ole taaskaan helppoa kamppailua tiedossa.

Välierä osoitti, että Tuchelin miehistö on varsin motivoituneesti taistelemassa tästäkin pokaalista. Tuleva vastustaja on kuitenkin Chelsean edellisellä kierroksella kohtaamia saudiarabialaisia selvästi laadukkaampi erityisesti alakerrassa. Brasilian pääsarjassa kolmanneksi sijoittunut miehistö uudistui runsaasti vuodenvaihteessa sarjakauden jälkeen, joten se on jokseenkin eri vaiheessa valmiiksi vahvasti organisoituun vastustajaan verrattuna. Toki pelituntuma on varmastikin ihan hyvä joukkueen saatua alkuvuodesta alleen muutamia kamppailuja perinteikkäässä São Paulon mestaruussarjassa.

Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi maalia (alle 2,5). Chelsea ei pääse mässäilemään maaleilla, mutta vieraiden luova pelitapa ja yksilötaito eivät riitä hyökkäyspäässä välttämättä ohittamaan vahvasti organisoitua lontoolaispuolustusta. Siirry tästä Betivelle ja iske betsi sisään! Hyödynnä samalla 100% talletusbonus – tallettamalla 100 euroa saat ilmaisen huntin pelattavaa vain nelinkertaisella kierrätyksellä.

 

10 euroa pelirahaa