Valioliiga su 14.08. klo 18:30

Chelsea - Tottenham

Spursia lapulle sunnuntain huippumatsiin! Joko Chelsea-peikko kukistuu?

Sunnuntain Valioliigan ykkösherkku tarjoillaan Lontoosta, kun avauskierroksella voittaneet Chelsea ja Tottenham iskevät yhteen Stamford Bridgellä. Viime kaudella Chelsealla oli keskinäissä kunnon niskaote – onnistuuko kesällä huomattavasti vahvistunut Spurs kääntämään tätä kelkkaa?

Aloitetaan kokoonpanoista. Barcelonaan todennäköisesti siirtyvä Marcos Alonso ja lasaretissa oleva Mateo Kovacic ovat sivussa Chelsealta sunnuntaina. Marc Cucurella saattaa olla avarissa ensimmäistä kertaa joko wingbackina tai vasempana topparina. Vierailta Oliver Skipp ja Clément Lenglet eivät pysty osallistumaan, mutta Richarlisonin pelikielto on kärsitty ja brassi on mukana Spursin kokoonpanossa.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN


Alkavalla kaudella Tottenhamin pitäisi kyetä kaiken järjen mukaan taistelemaan tasaväkisesti kolmannesta sijasta. Kenties jopa seitinohut sauma Spursilla voisi olla mestaruuteenkin, jos palaset loksahtelevat sopivasti kohdilleen. Antonio Conten kädenjälki näkyy joka tapauksessa vahvasti nyky-Spursissa ja joukkue on viimein valmis menestymään.

Lapulle sunnuntain huippuotteluun napataan juuri Spursia. Chelsean kesä ja oikeastaan koko vuosi on ollut enemmän tai vähemmän turbulenssia ja pelillisesti sinipaidat eivät aivan liikaa vakuuttaneet avauskierroksella. Topparilinja meni kesällä uusiksi ja aivan saumatonta yhteistyö ei vielä elokuussa voi olla.

Betsi laitetaan muhimaan Mr Greenillä. Jos olet vielä tiliä vailla niin nappaa ihmeessä ilmaiset lounaat 100 € ilmaisvedon avulla. Herra vihreä on antelias ystävä!

10 euroa pelirahaa