to 02.05. klo 21:30

Chelsea - Tottenham

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Arvaamattomat joukkueet, maaleja odotettavissa… mutta vetovalinta on yllätys!

Kun Suomessa toivutaan Vapusta, jatketaan Valioliigassa rästipelillä. Torstai-iltana Chelsea ja Tottenham yrittävät saada tilanteisiinsa kohennusta. Chelsea yrittää palata voittojen tielle, ja Spursilla on kiinniotettavaa – kaksi peliä enemmän pelannut Aston Villa on seitsemän pisteen päässä. Jalkapallokauden pituus ja rankkuus käy selville, kun katsoo joukkueiden poissaoloja.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Chelsealla on ollut ruuhkaa otilla jo jonkun aikaa, ja torstainakin poissa on ainakin kymmenkunta peluria. Viimeisimpänä lisänä tälle ikävälle listalle tuli seuran pian jättävä Thiago Silva, joka meni rikki tasapeliin päättyneen Aston Villa -pelin loppuvaiheessa. Villa näytti jo vievän ottelun nimiinsä, kunnes Chelsea lopetti tuhlailun ja tuli tasoihin kahden maalin takaa. Chelsean pelit eivät ole keskimäärin tylsiä, sillä maaleja länsi-lontoolaisten matseissa tulee reippaalla tahdilla.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Four years, countless memories.

A message from Thiago Silva…

Tottenhamillakin on kourallinen poissaolijoita. Timo Werner liittyi vemppajengiin tappiollisessa Arsenal-pelissä jo puolen tunnin jälkeen. Spurs päästi Tykkimiehet jo kolmen maalin johtoon, mutta taisteli itsensä lopussa vielä mukaan peliin. Ange Postecogloun suojateilla on sama perisynti kuin torstai-illan isännillä: hyvän ja huonon päivän ero on tuskallisen suuri, eikä koskaan tiedä, kumpi on tulossa.

Ottelun voittajakertoimet ovat ikävän kohdillaan, ja markkinat painottuvat aivan oikealla tavalla runsasmaalisuuteen. Hieman yllättävänä jokerivetona nostetaan tasapeli. Tappion karttaminen saattaa tässä matsissa tuntua hyvältä idealta, jos ottelussa mennään pitkälle tasalukemissa. Vaikka korkea maaliodottama syö tasapelin todennäköisyyttä, ei tasuri sentään yli neljää kertaa saa maksaa. Siihen perusveto ja tili auki Bethardille!

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!