Valioliiga su 23.01. klo 18:30

Chelsea - Tottenham

Chelsea ja Tottenham kohtaavat kolmatta kertaa tammikuussa! Joko on liljanvalkoisilla aihetta juhlaan?

Chelsea hakee jo kolmatta voittoaan Tottenhamia vastaan lyhyessä ajassa pudotettuaan lontoolaiset hiljattain Liigacup-välierissä. Vierailija voitti aiemmin viikolla sensaatiomaisesti Leicesterin ja kokoonpanoon palannut hollantilaishyökkääjä läväytti heti kovia näyttöjä pöytään. Pohjoislontoolaisille on tulevan kamppailun alla tarjolla lisää hyviä uutisia, mutta isäntienkin pelaajatilanne paranee luultavasti hieman.

Tottenham sai edellisessä ottelussa Leicesterin vieraana Steven Bergwijnin takaisin kokoonpanoonsa. Mies aloitti vaihdossa ja ennen ottelua annettiin ymmärtää ainakin joukkueen valmennusjohdon suunnalta, ettei hollantilaislaituri vielä ole ihan pelikunnossa. Olipa kunnossa tai ei, mies palasi kuitenkin ottelun loppuhetkille ja ratkaisi kamppailun uskomattomalla tavalla kahdella lisäaikamaalillaan. Olisiko tässä 2–3-voitossa kauan kaivattu noste Tottenhamille?

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Chelsea ja Tottenham kohtasivat viimeksi kaksi ja kolme viikkoa sitten, kun pelattiin Englannin Liigacupin välieriä. Avausottelussa Stamford Bridgen isäntä vei 2–0-voiton mitäänsanomattomasti hyökänneestä Tottenhamista, eikä toinen osaottelu Hotspur Stadiumilla sujunut sen kummemmin liljanvalkoisten kannalta. Thomas Tuchelin miehistö pelasi rutiininomaisen nollapelin ja voitti 0–1-numeroin edeten yhteismaalein 3–0 Wembleyllä pelattavaan finaaliin.

Loukkaantunut Reece James sekä Afrikan mestaruuskisoissa pelaava Edouard Mendy ovat kokoonpanosta sivussa. Ben Chilwellin puolestaan toipuu luultavasti koko loppukauden ajan polvileikkauksestaan. Covid-19 -taudista päässyt Andreas Christensen saattaa olla jo pelikunnossa. Positiivisia uutisia kuuluu myös laitapuolustaja Trevoh Chalobahin tilanteessa, vaikka pelaaminen ei täysin varmaa olekaan.

Tottenhamilla Eric Dier palaa kokoonpanoon, mikä on todella iso lisä alakerrassa. Cristian Romero saattaa niin ikään olla jo kunnossa, mutta varmaa tietoa jouduttaneen odottamaan lähemmäs ottelua. Tämä tarkoittaa, että kuin ihmeen kaupalla vieraiden sairastupa on lähes tyhjä! Heung-Min Son on toki edelleen telakalla, mutta tämäkin palannee tulevan maaottelutauon jälkeen kehiin.

Bergwijnin kuntouduttua Antonio Contella on enemmän optioita hyökkäyspelaamiseen, eikä Chelsea pääse yhtä helpolla kuin EFL Cupissa. Edellisottelun sensaatiomainen voitto tuo varmasti lisänostetta vieraille paikalliskamppailussa ja se on yllätysvalmis. Tuchelin miehistö hävisi viime viikonloppuna Manchester Cityn vieraana numeroin 1–0 ja orastava alavireisyys jatkui 1–1-tasapelissä Brighton & Hove Albionin vieraana. Uhmapelaajat uskoo, että Chelsea ei voita pohjoislontoolaisia kolmatta kertaa putkeen, joten pelivalinnaksi poimitaan tasapeli tai vierasvoitto (tuplamahdollisuus).

10 euroa pelirahaa