Valioliiga su 24.04. klo 16:00

Chelsea - West Ham

Chelsea-puolustuksen tärkein pelaaja on jälleen sivussa! Häviääkö joukkue taas paikallismatsissa?

Chelsealle on tiedossa toinen perättäinen Lontoon derby, kun se kohtaa West Hamin. Edellinen kamppailu ei mennyt lainkaan nappiin sinisten näkökulmasta, eikä seuraavakaan haaste voi olla mikään suupala. Isäntien alakerrassa on jälleen kerran isoja kysymysmerkkejä, eikä pelaajatilanne ole missään tapauksessa ihanteellinen. Nälkäinen vierailija voi hyvinkin päästä pisteensyrjään kiinni sunnuntaina.

Antonio Rüdigerin puuttuminen näkyi välittömästi Chelsean alakerrassa edellisessä kamppailussa Arsenalia vastaan, eikä alakerran johtohahmoa nähdä kehissä myöskään tulevassa kamppailussa. Malang Sarr sai näyttöpaikan alakerrassa, mutta vasen laita vuosi melko pahasti. Toki nappisuoritusta ei nähty myöskään enemmän vastuusta Ben Chilwellin pitkän sairasloman takia saaneelta Marcos Alonsolta. Ei ole lainkaan liioiteltua sanoa, että Blues-alakerta töpeksii tällä hetkellä pahiten koko Thomas Tuchelin aikakaudella.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Huonot suoritukset eivät rajoitu ainoastaan 2–4-numeroin tulleeseen tappioon tykkimiehiä vastaan. Toki ne korostuvat, kun tärkeitä palasia on sivussa. Rüdigerin poissaolon ohella tilannetta ei helpota, että Andreas Christensen vaihdettiin loukkaantumisen takia sivuun Arsenalia vastaan. Miehen pelikunto on epävarma ja lisäksi Mateo Kovacic sekä Callum Hudson-Odoi jatkavat sairastuvalla, joten pelaajatilanne on isännillä kaikkea muuta kuin ihanteellinen.

Vierailla on niin ikään alakerrassa poissaoloja. Kurt Zouma jatkaa sairastuvalla nilkkavamman takia ja ranskalaistopparin sekä pitkäaikaisloukkaantuneen puolustajan Angelo Ogbonnan ohella myös Issa Diop on sivussa. Toisaalta joukkueen hyökkäys on jälleen kerran parhaassa mahdollisessa kunnossa ja se pystyy tällä hetkellä horjuttamaan pahasti isäntien puolustusta, joka on ollut viime aikoina pahasti tuuliajolla. Pelivalinnaksi otetaan, että West Ham onnistuu maalinteossa ainakin kahdesti (West Ham yli 1,5 maalia).

10 euroa pelirahaa