Valioliiga la 07.05. klo 17:00

Chelsea - Wolves

Chelsea yrittää oikaista kurssiaan ilman tärkeimpiä keskisektorin pelaajiaan – osuuko Wolves taaskaan maaliin?

Chelsea ei ole vakuuttanut viime aikoina. Peli-ilo tuntuu kadonneen kokonaan ja otteet ovat isossa kuvassa vain huonontuneet sen jälkeen, kun joukkue putosi Mestarien liigassa. Nyt lisää jobinpostia on tullut, kun pari huipputärkeää keskisektorin pelaajaa on joutunut sairastuvalle. Wolves hävisi viime viikonloppuna Brightonia vastaan ja jäi jo kolmatta kertaa peräkkäin tyystin maaleitta.

Molemmat joukkueet hakevat tässä kamppailussa uutta nostetta kauden viimeisiin koitoksiin. Chelsealla N’Golo Kante sekä Jorginho ovat pudonneet hiljattain sivuun ja viime viikonloppuna joukkue konttasi Evertonin vieraana 1–0-tappioon. Wolvesilla sairastuvalla jatkavat Max Kilman sekä Nelson Semedo, eikä Daniel Podencen pelaaminen ole varmaa. Tuloksellisesti helppoa ei ole ollut vieraillakaan ja erityisen vaikeaa on ollut maalien tekeminen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kanten ja Jorginho ohella Callum Hudson-Odoi jatkaa edelleen sivussa Thomas Tuchelin miehistöstä ja toki Ben Chilwellin kausi oli jo aikapäiviä sitten ohitse. Viime aikoina joukkue ei kuitenkaan ole kaatunut loukkaantumisten takia, vaan sillä on ollut perustavanlaatuisia ongelmia jopa perusasioissa. Puolustuspäässä on toki tapahtunut tavallista enemmän muutoksia, mutta siitä huolimatta hankaluudet ovat jopa yllättäneet. Toisaalta hyökkäyspelaaminenkin on ollut melkoisen tehotonta – kuten myös seuraavalla vastustajalla.

Wolves on tehnyt maalin viimeksi yli kuukausi sitten ja isäntä puolestaan jäi nollille yhtä sarjan heikoimmista vastaan viime viikonloppuna. Pelivalinnaksi tässä ottelussa otetaan, että maaleja tulee korkeintaan kaksi (alle 2,5). Pistetään kehiin astetta reilumpi panostus, kun kerroin on kondiksessa.

10 euroa pelirahaa