ATP ke 26.09. klo 07:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Chengdu ATP: Prajnesh Gunneswaran – Matteo Berrettini | Italialainen vahvoilla kovalla alustalla

Chengdun ATP turnauksessa on jälleen tarjolla hyviä kohteita, kun intialainen Prajnesh Gunneswaran (ATP 164) kohtaa italialaisen Matteo Berrettinin (ATP 60)
Gunneswaran on pelannut viime ottelut hyvin tasoonsa nähden, voittaen Chengdun karsinnoissa kahdessa erässä suoraan Hiroki Moriyan sekä Zihao Xian.
Intialainen on challenger-tasoiseksi pelaajaksi varsin hyvä syöttäjä, eikä rystylyönneissäkään ole valittamista. Lähtökohtaisesti Gunneswaran taso riittää parhaina päivinä vain challenger-turnauksissa menestymiseen.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Berrettini on pelannut kauden loppua kohden paremmin ottelu ottelulta, ja onnistui ottamaan Pietarin ATP-turnauksessa erän todella hyvältä kovan alustan pelaajalta, Denis Shapovalovilta.
Berrettinillä on erinomainen syöttö sekä todella tarkka ja kova kämmenlyönti. Lisäksi italialainen on todella hyvä liikkumaan ja muuttamaan lyöntisuuntaa palloralleissa.
Berrettini onkin melko suuri ennakkosuosikki otteluun myös kertoimien valossa, ja italialaiselle on syytä ottaa voittoa lapulle niin peli-, kuin erätasoituksellakin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ