NHL ti 14.12. klo 02:30

Chicago Blackhawks - Calgary Flames

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Calgary on vahvempi joka osa-alueella! Katkeaako tappioputki Chicagon vieraana?

Maanantain ja tiistain välisenä yönä NHL:ää on tarjolla vain yksi ottelu, kun Chicago Blackhawks isännöi Calgary Flamesia. Vaikka vierailla on tappioputki alla, on tasoero kaksikon välillä kuin yöllä ja päivällä. Chicagon parantuneet otteet ei tässä kohtaa riitä, vaan Uhmapelaajat hyppää vieraiden kelkkaan!

Chicagon katastrofaalisen alkukauden jälkeen homma on lähtenyt hiljalleen rullaamaan. Viimeiset kymmenen matsia on tuonut viisi voittoa, mutta ne on ollut työn ja tuskan takana. Vaikka pelillinen taso on parantunut, ei Chicago ole kyseisellä otannalla onnistunut ottamaan peräkkäisiä voittoja ja peräti neljä voitoista on tullut vain maalin erolla. Viime kaudella hyökkäyksen tehot oli pitkälti vain Patrick Kanen ja Alex DeBrincatin varassa ja sama jatkuu myös nyt, mutta sillä erotuksella että puolustaja Seth Jones johtaa sisäistä pörssiä 23 pisteellä.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Vierailla on nyt heikompi jakso alla, kun viimeiset neljä ottelua on päättynyt tappioon. Vastustajat tosin on ollut laadukkaita ja isossa kuvassa peli kulkee molemmissa päädyissä kaukaloa, joten Darryl Sutterin miehistöllä ei varsinaista hätää ole. Calgary hallitsee suuren osan maaliodottamista, maalivahtikaksikko torjuu fantastisella tasolla ja ratkaisijoita löytyy laajalta skaalalta.

Chicago on parantunut, mutta silti se tulee vielä usean potkun verran vieraita perässä. Marc-Andre Fleuryn varassa lepää pitkälti Chicagon haaveet yön ottelussa, mutta vastaavasti Jacob Markström on ollut kuin muuri vieraiden maalilla. Ennen kaikkea vieraiden laajempi ratkaisijaosasto painaa vaakakupissa ja niinpä myös vedot isketään Calgaryn suuntaan. ComeOnin tarjoama 2,10 kerroin vierasvoitolle (60min) otetaan jahkailematta herkkukoriin!