NHL ma 15.04. klo 01:00

Chicago Blackhawks - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Chicagon fanit rahoilleen vastinetta, vai tuleeko jälleen takkiin? Carolina on ylivoimainen!

NHL:n osalta runkosarja lähenee loppua ja osalla joukkueista on enää pari matsia jäljellä ennen kesälomaa. Yksi näistä joukkueista on Chicago Blackhawks, joka kohtaa kauden viimeisessä kotiottelussa Carolina Hurricanesin. Tämän suurempaa tasoeroa saa hakemalla hakea ja todennäköisesti isännille on luvassa neljäs peräkkäinen tappio.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota talteen jopa 100€ edestä ilmaisvetoja talteen!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka sitä ei varmastikaan joukkueen suunnalta tunnusteta, olisi Chicagolle tässä kohtaa parempi hävitä tulevaa draftia ja korkeampaa varausvuoroa ajatellen. Pelaajilta toki varmasti löytyy vielä nälkää näyttää, mutta on selvä ettei Chicagolta voi enää tässä kohtaa ihmeparannusta odottaa. Joukkue on jatkuvasti ottavana osapuolena ja oikeastaan vain Connor Bedardin hyvä tulokaskausi on tuonut edes hieman vastetta fanien rahoille.

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
that will do it

Carolinalla on myös vielä lopulliset sijoitukset arvoituksena ja vaikka suurta painetta ei ole, olisi tietenkin toiveena mahdollisimman helppo vastustaja pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Juuri ennen tosipelien alkua Carolina on päässyt vahvaan vireeseen ja hyökkäyspäästä Sebastian Aholla on vielä hyvät mahdollisuudet laittaa 90 pisteen rajapyykki rikki. Toinen mielenkiintoinen seurattava on Jake Guentzel – siirtotakarajalla Pittsburghista hankittu hyökkääjä on Carolinan paidassa 16 otteluun kerännyt tehot 8+16.

Carolina Hurricanes

@Canes
It's a Marty Party kind of Friday night 🙌

Vaikka Chicagolta voidaan vielä jonkinlaista pyristelyä odottaa viimeistä kertaa kotiyleisön edessä, on tasoero aivan hävyttömän suuri ja vaatisi melkoista unelmailtaa Chicagon maalivahtiosastolta jotta tästä pelistä pinnoja irtoaisi. Jättipelityksiä ei päästä tekemään, mutta maltillinen veto napataan Carolinan voitolle vähintään kahden maalin erolla. Myös suuremmat linjat voi laittaa harkintaan, sillä matsin lähtiessä väärille raiteille Chicagon peli on useaan otteeseen romahtanut täysin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Carolina Hurricanes -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.