NHL to 04.11. klo 02:30

Chicago Blackhawks - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Vieläkö Carolinan hurja voittoputki saa jatkoa?

Tulevana yönä NHL:n kuumin joukkue Carolina Hurricanes matkaa katastrofaalisen alkukauden pelanneen Chicago Blackhawksin vieraaksi. Vihdoin ja viimein Chicago sai ensimmäisen voiton alta pois, mutta kyseessä saattoi olla vaan pikainen käynti voittojen tiellä. Mihin kotijoukkueen rahkeet riittää, kun vastaan asettuu yksi sarjan parhaista joukkueista, joka kaiken lisäksi on hurjassa vireessä?

Kymmenen ottelua siihen meni, mutta vihdoin Chicago sai kauden ensimmäisen voiton kotiottelussa Ottawa Senatorsia vastaan. Patrick Kanen se vaati takaisin kehiin ja Kane palasi kaukaloon näyttävästi tehden kolme maalia ja syöttäen yhden. Tasakentällisin Chicago on ollut suurissa vaikeuksissa läpi alkukauden, mutta hyvä erikoistilannepelaaminen on saanut huonot tilastot näyttämään hieman paremmilta. Ongelmana on kuitenkin se, että Carolinan erikostilannepelaaminen on ollut pitkälti samalla tasolla, joten etua ei sillä saralla ole. Maalivahti Marc-Andre Fleuryn kahden edellisen ottelun hyvät otteet on isoa asia Chicagolle tulevaisuutta ajatellen.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kahdeksan ottelua, kahdeksan voittoa varsinaisella peliajalla ja maaliero huikea 33-12. Carolinan peli kulkee tällä hetkellä jokaisella osa-alueella ja ennen kaikkea maalilla Frederik Andersen on ollut aivan käsittämättömässä iskussa ja antanut varaa myös puolustuspään virheisiin. Hurjat luvut tulee ajan myötä alaspäin, mutta samalla voidaan myös sanoa Carolinan suoriutuvan maaliodottamien osalta hyvin loistavan hyökkäyspelaamisen ansiosta. Joukkueet kohtasivat edellisenä viikonloppuna ja tuolloin Carolina vei voiton lukemin 6-3.

Chicagolle voittotilin avaus oli etenkin henkisesti suuri helpotus, mutta taas se on suuren haasteen edetessä. Joukkueen pelillinen ilme vaatii edelleen suurta parannusta eikä se tule huonolla pelillä pisteitä saamaan. Carolinan voittoputki tulee ennemmin tai myöhemmin päätökseen, mutta toivotaan ettei se tapahdu vielä ensi yönä. Pelivalinnan osalta hypätään Carolinan kelkkaan ja ruksitaan lapulle vieraiden suora voitto (1X2).