NHL la 22.10. klo 03:30

Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tätä tarjousta et halua missata! Detroitin poissaolot ja Chicagon surkea hyökkäys tarjoaa maistuvan peli-idean!

Tulevana yönä Chicago Blackhawks isännöi Detroit Red Wingsiä. Chicagon kausi on alkanut odotetun vaikeasti, kun puolestaan vieraat on napannut viisi pistettä ensimmäisistä kolmesta ottelusta. Detroitin kohdalla on huomattavasti enemmän syitä optimismiin tämän kauden osalta, mutta tällä hetkellä vieraita varjostaa muutama iso poissaolo. Ottelu on lähtökohdiltaan tasainen, mutta voittajan sijaan Uhmapelaajat näkee ottelun parhaan pelivalinnan vähämaalisuudessa.

Chicago aloitti kauden kahdella tappiolla ja kolmas oli jo tuloillaan, mutta niin vain se onnistui nousemaan San Jose Sharksin vieraana voittoon kahden maalin tappioasemasta. Tasakentällisin Chicago on ollut hyökkäyssuuntaan odotetun vaisu ja Patrick Kanen lisäksi ykkösketjuun ja tulosrooliin löytyy pelaajia, jotka muualla olisi enemmän syvyyspelaajia. Otanta toki on pieni, mutta toistaiseksi Chicago on tasakentällisin pelatessa onnistunut puolustamaan jopa erittäin hyvin.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

[tweet https://twitter.com/NHLBlackhawks/status/1581491062895280128?ref_src=twsrc%5Etfw]

Detroitin lupaavasti liikkeelle lähtenyt kausi uhkaa ottaa takapakkia heti alkuun. Kolmen ottelun jälkeen parhaasta kokoonpanosta ovat pudonneet Tyler Bertuzzi ja Jakub Vrana – tärkeitä top6 hyökkääjiä ja heidän poissaolo syö valtavasti tulivoimaa. Detroitin ykköstavoite tälle kaudelle on kuitenkin saada oma pääty paremmin hallintaan ja avaimet siihen löytyy. Pelillisesti Detroit ei vielä ole täysin vakuuttanut ja pistesaldo on esityksiin peilaten odotettua suurempi, mutta maalivahtikaksikko Ville Husso ja Alex Nedeljkovic on aloittanut vahvasti. Alivoimalla Detroit ei ole vielä joutunut antautumaan kertaakaan, mutta ylivoima sen sijaan yskii pahasti.

[tweet https://twitter.com/DetroitRedWings/status/1582186751426121729?ref_src=twsrc%5Etfw]

Chicagon heikko hyökkäysuhka yhdistettynä Detroitin poissaoloihin ja aikaisempaa potentiaalisempaan maalivahtiosastoon saa Uhmapelaajien papereissa ottelun markkinaa selvästi vähämaalisemmaksi. Alle 5,5 maalia maistuu erittäin hyvin ja entistäkin maukkaamman kohteesta tekee Uhmapelaajien tarjous Galaksinolle! Miksi et ottaisi betsistä kaikkea irti?

Nappaa 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Chicago-Detroit alle 5,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Chicago-Detroit alle 5,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 60€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.