NHL to 03.02. klo 04:30

Chicago Blackhawks - Minnesota Wild

Kiusaako Minnesota Wildin tulikuuma ykköskentällinen taas Chicago Blackhawksia?

Kahdesti tammikuun loppupuolella kohdanneet Chicago Blackhawks ja Minnesota Wild iskevät jälleen yhteen NHL:ssä. Asetelmat ovat melko selvät vieraiden voitettua molemmat edellisistä väännöistä. Edellinen kamppailu Chicagossa päättyi isäntien rökäletappioon ja rumat numerot saattavat jälleen olla tiedossa kuudesti seitsemässä edellisessä ottelussaan hävinneen isännän näkökulmasta.

Minnesota Wild seilaa upeasti viiden ottelun voittoputkessa. Täysien pistepottien sarja alkoi edellisellä vierailulla Chicagossa tammikuun loppupuolella, kun isäntä sai kyytiä peräti maalein 1–5. Ainoastaan päivää myöhemmin Wild kaatoi Blackhawksin kotonaan 4–3-jatkoaikavoitossa ja on tämän jälkeen napsinut kolme täyttä pistepottia varsinaisella peliajalla ja maalierolla 15–7.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vieraiden venäläistähti Kirill Kaprizov on löytänyt loistavan vireen ja tällä kaudella 39 ottelussa 52 tehopistettä (18+34) summannut 24-vuotias on saanut vahvaa tulitukea ketjukavereistaan Ryan Hartmanista sekä Mats Zuccarellosta. Edellisellä Chicagon vierailulla ketjun sentteri Hartman laukoi kaksi osumaa, joista molempiin syöttöpisteet jaettiin Kaprizoville sekä Zuccarellolle.

On vaikeaa uskoa, että isäntä pystyisi haastamaan pelihuumorinsa löytäneen Wild-miehistön tosissaan voitosta. Chicagon sairastuvalla on tungosta, kun hyökkäyspäästä sivussa ovat ainakin Jonathan Toews, Tyler Johnson, Reece Johnson sekä Jujar Khaira. Lisäksi loukkaantuneina ovat suomalaismaalivahti Kevin Lankinen ja puolustaja Riley Stillman.

Pelivalinnaksi voidaan suhteellisen kevyellä mielellä nostaa vierasvoitto (1X2). Wildin loukkaantumistilanteessa ei ole suuria muutoksia, kun Nick Bjugstad sekä Marcus Foligno puuttuvat vahvuudesta. Myöskään sairastuneet Jon Merrill sekä Nico Sturm tuskin pelaavat vielä Chicagossa. Vierailla kärkikori on kuitenkin pysynyt hyvin terveenä ja erinomaisessa iskussa, joten joukkueen voittoon on luottaminen. Hyödynnä huipputarjous ja nappaa ilmaisbetsit talteen FansBetillä alla olevilla ohjeilla.

Ota Minnesotasta kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Minnesotan kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Minnesotan lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA MINNESOTAA TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa