NHL to 22.12. klo 03:30

Chicago Blackhawks - Nashville Predators

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä tämä joukkue tekee NHL:ssä? Chicagon otteet on aivan katastrofaalisella tasolla – laittaako jopa tehoton Nashville maalijuhlat pystyyn?

Nashville Predatorsilla on ollut viime aikoina vaikeuksia saada tulosta aikaiseksi, mutta nyt toinen peräkkäinen voitto tuodaan tarjottimella eteen, kun se matkaa ensi yönä Chicago Blackhawksin vieraaksi. Myös vierailta löytyy omat ongelmansa, mutta ne ei ole mitään verrattuna siihen, millaista meno on tällä hetkellä Chicagossa.

Chicagossa on paiskittu kovasti hommia jotta se saisi ryöstettyä sarjan huonoimman joukkueen tittelin Anaheimilta. Esimerkiksi edellisten 15 ottelun otannalla joukkue on kerännyt umpisurkeat kolme pistettä maalieron ollessa 30-70. Niin surkeista lukemista on kyse, että mukana on ollut myös huonoa tuuria ja tahti tuskin samalla tasolla loputtomiin jatkuu, mutta ei joukkueesta löydy riittävästi pelaajia, jotka pystyisivät kelkan kokonaan kääntämään.

the anaheim ducks and chicago blackhawks fighting to the death for connor bedard

Nashvillen kuuden ottelun mittainen tappioputki tuli päätökseen edellisessä matsissa Edmontonia vastaan jatkoajan jälkeen lukemin 4-3. Vieraiden selvästi suurin ongelmakohta on ollut hyökkäyspelaaminen ja nimenomaan viimeistely. Kärkiyksilöt ei suorita toivotulla tasolla ja toistaiseksi ainoastaan Nino Niederreiter on saanut 10 maalin rajapyykin rikottua. Oma pääty maalivahtipeli mukaan lukien on kelvollisella tasolla, mikä antaa selvän edun Chicagoon verrattuna.

Vaikka Nashville ei tällä hetkellä myöskään kuulu sarjan kärkijoukkueisiin, on sillä paketti huomattavan paljon paremmin kasassa ja illasta toiseen se pystyy vähintään tarjoamaan kovan haasteen. Chicagolla oikeastaan ainoa positiivinen asia on ylivoimapeli, joka Patrick Kanen johdolla yltää sarjan keskitasolle, mutta siihen se sitten jää. Lapulle otetaan Nashville varsinaiselle peliajalle(1×2) – Chicagon romahduspotentiaali on sen verran korkea, että myös suuremmista tasoituksista voi löytyä hyviä tarjouksia.

Nashville Predators

@PredsNHL
A goal so nice we had to post it twice 🤩