NHL ti 26.04. klo 03:00

Chicago Blackhawks - Philadelphia Flyers

Surkeat Blackhawks ja Flyers kohtaavat Chicagossa!

Kaksi runkosarjaan kautensa päättävää joukkuetta kohtaavat, kun Chicago Blackhawks isännöi Philadelphia Flyersia. Kummankin joukkueen kausi on ollut valtava pettymys, eikä ottelussa ole juuri minkäänlaista tuloksellista merkitystä. Lisäksi molemmat joukkueet ovat kärsineet lukuisista loukkaantumisista, joten jo valmiiksi tällä kaudella sekavat otteet ovat olleet viime aikoina kummankin joukkueen osalta entistä sekavampia.

Chicagon viimeaikainen iskukyky on ollut murheellisen heikko. Joukkue on voittanut vain kaksi kamppailua edellisestä neljästätoista ottelustaan. Chicago ei ole ollut tällä kaudella vahva kentän millään osa-alueella. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut luokattoman heikkoa. Patrick Kane ja Alex DeBrincat ovat joukkueen ainoat hyökkäyssuuntaan tehokkaasti tällä kaudella esiintyneet hyökkääjät. Samaan aikaan Chicagon puolustus on ollut suurissa vaikeuksissa läpi kauden ja joukkueen maalilla Kevin Lankinen on ollut täysin tekemättömän paikan edessä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Philadelphian loukkaantuneiden lista on murheellista luettavaa. Sivussa ovat muun muassa maalivahti Carter Hart, tärkeä kahden suunnan sentteri Sean Couturier ja lukuisia puolustajia muun muassa Rasmus Ristolainen. Philadelphia on kuitenkin napannut voiton kahdesta edellisestä ottelustaan, joten joukkue on pystynyt venymään kelpo suorituksiin myös kapeammalla materiaalilla. Kaikista loukkaantumisista huolimatta joukkueesta löytyy reilusti tulivoimaa horjuttamaan Chicagon heikkoa puolustuskalustoa.

Kahdesta todella heikosta joukkueesta Flyers on pystynyt osoittamaan viime aikoina jokseenkin parempia otteita. Erityisesti hyökkäyspäässä vierasjoukkue on pystynyt olemaan tehokkaampi Chicagoon nähden. Uskotaan Flyersin hyökkäyskaluston kantavan joukkueen kolmanteen perättäiseen voittoon ja pelivalinnaksi nostetaan Flyersin voitto jatkoaika ja voittolaukauskilpailu mukaan lukien.

10 euroa pelirahaa