NHL su 23.10. klo 21:00

Chicago Blackhawks - Seattle Kraken

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllättääkö Chicago Prime Timessa? Betsimarkkina ylireagoi Seattlen voittoon hallitsevaa mestaria vastaan!

Chicago Blackhawks haastaa kuudessa matsissaan neljä kertaa pisteille alkukaudella yltäneen Seattle Krakenin sunnuntai-iltana parhaaseen katseluaikaan. Heikosti reissussa alkaneiden matsien jälkeen myös isäntä on saanut tililleen pari voittoa. Vierailla saattaa lienee yksi käänteentekevä muutos kokoonpanossaan ja nyt vaikuttaisi myös sille, että markkina on hieman ylireagoinut merihirviömiehistön voittoon Deverissä.

Seattle Krakenin hyökkäyspelaaminen on kieltämättä ollut positiivinen yllätys kauden alussa. Viimeistelytehokkuus ei tosin ole ollut erityisen hohdokasta, mutta joukkue on kuitenkin onnistunut tekemään maaleja noin kolmen ottelukohtaisella keskiarvolla. Joonas Donskoi on edelleen sivussa loukkaantumisen vuoksi. Maalivahtiosastolla on eniten syytä huoleen, sillä Chris Driedger oli jo valmiiksi sivussa ja nyt myös Philipp Grubauer lienee telakalla. Saksalaisvahti jätti upeassa 2–3-vierasvoitossa Coloradoa vastaan kolmannen erän puolivälin paikkeilla matsin kesken.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Chicagoa vastaan tolppien välissä nähdään suurella todennäköisyydellä Martin Jones. Ennen tätä kautta Los Angeles Kingsin, San Jose Sharksin ja Philadelphia Flyersin riveissä pelanneen kanasalaisen kauden alku on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava. Neljässä ottelussa torjuntaprosentti on ainoastaan 87,5% ja päästettyjen osumien keskiarvo on 3,5 maalin paikkeilla. Toisaalta myös Chicagon Petr Mrazek loukkaantui kotiavauksessa Detroitia vastaan, mutta Alex Stalock on ollut joka kerta vastuuta saadessaan erinomainen.

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
How about 𝐭𝐡𝐚𝐭 for a home opener? 🗣️

Markkina on hieman yliarvioinut Seattlen edellismatsin myötä. Hieno voitto hallitsevaa mestaria vastaan toki, mutta sillä ei tulevassa väännössä ole mitään merkitystä. Chicago on löytänyt mukavasti tehoja viimeisimmissä matseissaan, eikä vieraiden viimeistelytehokkuus vakuuta. Muita loukkaantumisia ei pitäisi veskarien lisäksi kummassakaan leirissä olla ja hieman yliammutun kotikertoimen ansiosta ykkösvaihtoehdoksi betseissä nousee lopullinen kotivoitto.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ Chicagon lopulliselle voitolle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Money Line (lopullinen) – Chicago Blackhawks” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 53,75€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.