NBA su 08.01. klo 03:00

Chicago Bulls - Utah Jazz

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ryytynyt Bulls, liekeissä oleva Markkanen… tällä kertaa pistetään Jazzin tahtiin!

Utah etenee yhä voimakkaammin Lauri Markkasen komennossa. Houston Rocketsia vastaan Susijengi-taituri teki huikeat 49 pistettä, jolla miehen oma piste-ennätys meni täysin uusille lukemille. All Star -äänestyksessä Markkaselle sataa ääniä, ja hänestä on tulossa NBA:ssa todellinen supertähti. Markkasen tasoloikasta oli merkkejä jo alkusyksyn EM-kisoissa, mutta silti hän on lyönyt kaikki ällikällä.

Sunnuntaina Jazzia isännöivällä Chicago Bullsilla on hieman kiirettä, sillä viime yönä joukkue kävi hakemassa pisteet Philadelphia 76ersiltä. Zach Lavine johti löylytystä 41 pisteellään. Bullsin muut syömähampaat ovat Nikola Vucevic ja DeMar DeRozan. Muuten Bullsin rosteri on aika lailla täynnä harmaata massaa, ja joukkuepelin yskähtely on maksanut pisteitä monessa ottelussa. Markkanen vietti Bullsissa kolme kautta, joten on mielenkiintoista nähdä, millaisen vastaanoton entinen pelaaja saa.

Utahin voitto Houstonista katkaisi tappioputken, ja oli varmasti tärkeä Jazzille henkisesti. Päävalmentaja Will Hardy tiedostaa Markkasen korvaamattomuuden joukkueelle, mutta yrittää silti rakentaa täysipainoista kokonaisuutta. Jazzin tämä kausi piti olla jälleenrakennuksen takia lähinnä yhdentekevä, mutta enää ei Markkasen siirron puolesta harmittele kukaan, kun mies viettää uutta kevättä urallaan.

Bullsin viikko on kokonaisuudessaan ollut kova, ja viimeöinen vieraspeli syö varmasti joukkuetta. Siksi Utah kelpaa altavastaajana mainiosti peleihin – vaikea sitä on nimittäin dogiksi tähän matsiin mieltää. Uudet asiakkaat nautiskelevat hyvän vedon lisäksi Galaksinon mahtiedusta! Lue alta lisää!

Näin teet tällä vedolla yli viisi kyrsää voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Utah Jazzille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Utah Jazz 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 51,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.