pe 09.11. klo 03:35

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Chicago Blackhawks – Carolina Hurricanes | Blackhawks aloittaa NHL:n nuorimman valmentajan alaisuudessa

Chicagossa Blackhawks saa vieraakseen Hurricanesin paljon porua aiheuttaneen valmentajan vaihdon jälkeen.
Blackhawks uusissa käsissä
Kolme mestaruutta ja viisi konferenssi finaalia – seurahistorian menestynein valmentaja. Tämä tarina on ohi, kun pelaajien rakastama valmentaja Joel Quenneville erotettiin taustatiimeineen tiistaina, ja hänen paikkansa ottaa NHL:n nuorin valmentaja.
Jatkossa ”Hawks” penkintakana seisoo 33-vuotias Jeremy Colliton. Colliton on valmentanut pelaajauransa jälkeen Ruotsissa Mora IK:ta vajaat neljä kautta, kunnes siirtyi kaudeksi 2017-2018 valmentamaan AHL-joukkue Rockford IceHogsia. Voidaan siis puhua melko kokemattomasta kaverista. Tästä syystä Hawks-fanit ovat ihmetelleet miksi ”Coach Q” sai potkut juuri nyt, eikä muutosta tehty aiemmin kesällä.
Joukkueen toimitusjohtaja Stan Bowman peräänkuulutti, että he eivät ole uudelleenrakentamisvaiheessa, vaan haluavat menestyä ja valmentajanvaihdolla pyritään piristämään joukkueen otteita. Colliton kertoi lehdistötilaisuudessa että uskoo ja vannoo offensiiviseen pelitapaan ja hyökkäys on paras puolustus. Euroopasta, Mora IK:n peräsimestä on varmasti tarttunut valmennus metodeihin vivahdus eurooppalaista pelityyliä.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Lähtökohdat otteluun
Hawks on pelannut viisitoista ottelua ja saanut yhtä monta pistettä. Kausi alkoi hyvin, mutta viimeaikainen vire on kuitenkin ollut heikko, ja joukkue tulee peliin viiden ottelun tappioputkessa. Maaleja Hawks on tehnyt tarpeeksi (45) voittaakseen otteluita, mutta oman pään puolustuspelaaminen on tuottanut vaikeuksia. Omiin on mennyt jo 56 kiekkoa.
Vierasjoukkue ”Canesin” osalta tarina on hyvinkin sama. Kausi alkoi todella vahvasti ja Sebastian Ahon syöttöpisteputki jäi historian kirjoihin. Myös Canes tulee otteluun viiden ottelun tappioputki niskassa. Canesin valmentaja Rob Brind’amourin alaisuudessa, joukkue on ollut todella aktiivinen, offensiivinen ja löytyykin koko NHL:n piikkipaikalta laukausmäärissä mitattuna. Canes on pelannut viisitoista ottelua, tehnyt 40 maalia ja omat ovat soineet 45 kertaa.
Kun kaksi hyökkäyksen nimeen vannovaa joukkuetta kohtaa, sopii ottelusta odottaa vauhdikasta. Patrick Kane on Hawksin paras pistemies ja samaa tilastoa Canes nutussa johtaa suomalainen Sebastian Aho. Maalivahtipeli tulee olemaan isossa roolissa illan ottelussa. Hawks maalissa aloittaa Corey Crawford, joka on kopannut kiekkoja 90.7% varmuudella. Virkaveli Canesin nutussa on Scott Darling, joka vielä toissakaudella oli Crawfordin jälkeen Hawksin kakkosmaalivahti. Darling pääsi aloittamaan kautensa vasta hiljattain ja toistaiseksi kiekot on tarttunut 89.3% varmuudella.
Pelivalintamme nojaa maalivahtipeliin
Jäälle luistelee varmuudella kaksi ”epätoivoista” joukkuetta. Canes tuskin tulee mitään isosti muuttamaan, heillä on hyvin selkeä pelisapluuna. Hawks sen sijaan on vielä pieni ”mysteeri”, mutta joukkueesta löytyy paljon johtajuutta, jonka nimeen myös Hawksin lehdistötilaisuudessa vannottiin. Kane, Jonathan Toews, Duncan Keith ja Brent Seabrook johtavat joukkojaan edestä ja auttavat uutta valmentajaansa varmasti kaikin keinoin.
Maalivahti vs maalivahti vertailu menee selvästi Blackhawksin eduksi. Crawford on NHL:n mittapuulla aliarvostettu maalivahti – samaa ei voida sanoa viimekaudella flopanneesta Darlingista. Luotetaan myös siis ikuiseen kliseeseen, että ensimmäiset pari matsia uuden valmennuksen alla tuovat joukkueiden otteisiin piristysruiskeen.
Hurricanes on ollut viimeisissä peleissään tehoton – Viiteen peliin kuusi maalia. Luotamme, että tänään Hawks vie peliä ja Canes ei maaleilla juhli, vaan tehottomuus jatkuu.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ