MM-karsinnat 2022 pe 28.01. klo 02:15

Chile - Argentiina

Argentiina paineettomassa tilassa Chilen kimppuun!

Jo MM-kisoihin paikkansa varmistanut Argentiina vierailee ilman Lionel Messiä Chilessä. Matsi pelataan Calamassa ja paikalle pääsee vajaat 10 000 katsojaa, mutta samalla korkeuseroa merenpintaan nähden on 2400 metriä, joten siitä Chile saa olosuhde-etua.

Messin poissaolo tulikin jo yllä ilmi. Argentiinalla on lisäksi sivussa Cristian Romero, Guido Rodríguez, Juan Foyth, Lucas Martínez Quarta ja Joaquín Correa. Valmennusjohdosta Lionel Scaloni ja Pablo Aimar jäivät Argentiinaan koronan takia. Chileltä Mauricio Isla, Francisco Sierralta ja Jean Meneses ovat koronassa ja Arturo Vidal pelikiellossa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Chile tarvitsee kipeästi pisteitä, mikä vaikuttaa toki myös ottelun luonteeseen. Argentiinalla ei ole mitään hävittävää ja joukkue on tasapainoisempi, mitä vuosiin. Kenttä Calamassa on ennakkotietojen perusteella erinomaisessa kunnossa, joten siitä ei pitäisi kummallakaan joukkueella jäädä laadukas tekeminen kiinni.

Peli-ideana on toiselle puolikkaalle yli 1 maali eli tasalukemalla veto mitätöityisi. Peli auennee joka tapauksessa toisella jaksolla, tuli ensimmäisellä puoliajalla sitten maaleja tai ei. Etäisyydet kasvavat ja korkeusero tekee rasituspuoleen myös oman tehtävänsä. Etenkin Chile on ottamassa riskejä, jos puoliajalle ei päästä johdossa.

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “YA 2. puoliaika Yli 1″ ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa