MM-karsinnat 2022 ke 30.03. klo 02:30

Chile - Uruguay

Uruguay tunkee viimeiset kapulat Chilen MM-kisarattaisiin!

Etelä-Amerikan MM-karsintalohkossa viedään viimeisiä! Chilellä on vielä ohuen ohut mahdollisuus MM-kisoihin jatkokarsinnan kautta, mutta omissa käsissä ei enää tämä ole, sillä mikäli Peru voittaa Paraguayn Limassa, on homma taputeltu Kolumbian ja Chilen osalta. Santiagossa vastaan asettuu vieläpä Uruguay, joten todella hatara on tämä La Rojan mahdollisuus.

Chile lähtee ensi yön matsiin suosikkina pitkälti kotietunsa turvin, mutta ei tässä kuitenkaan Uruguay ole vailla mahdollisuuksia. Itse asiassa La Celesten rosteri on melko selkeällä marginaalilla Chilen vastaavaa laadukkaampi ja Diego Alonson alaisuudessa formi on parantunut heti kättelyssä. Motivaatioetua ei kannata CONMEBOLin matseissa yliarvostaa, sillä Uruguayn ja Chilenkin välillä on biiffiä muutamien vuosien takaa. Brasiliahan jo näytti Chileä vastaan, kuinka matseihin voi motivoitua vaikka panosta ei enää ole.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Katsastetaan seuraavaksi kokoonpanot. Claudio Bravo ja Paulo Díaz ovat Chileltä pelikiellossa ja Uruguaylta puolestaan Facundo Pellistri. Erick Pulgar palaa La Rojan avaukseen toivuttuaan koronasta ja Ben Brereton avaa piikissä, jos kunto sallii. Matías Vecino ja Matías Olivera ovat sairastuvalla vierailta.

Vedetään Uruguayn tuplamahdollisuutta (X2) lapulle. Panoksettomuudesta johtuen suuria panoksia ei kannata tähän ladata, mutta ilmaa on silti mukavasti. On syytä huomioida, että jos Kolumbia tai Peru painaa selvään johtoon omassa pelissään, tasoittuu motivaatiotilanne Chilen päässä, kun mahdollisuudet jatkokarsintoihin muuttuvat enää teoreettisiksi.

Ota Uruguaysta kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Uruguayn kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Uruguayn lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA URUGUAYTA TÄSTÄ >>>

10 euroa pelirahaa