su 30.09. klo 09:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

China Championship: John Higgins – Mark Selby | Kuninkaan paluu

China Championshipin finaalissa toisistaan ottavat mittaa skotlantilainen John Higgins (Maailmanlista 4) ja englantilainen Mark ”Kuningas” Selby (Maailmanlista 1)
Higgins ei ole Kiinassa ollut aivan parhaimmillaan, mutta on onnistunut voittamaan ottelunsa ennen finaalia hyvien hermojensa ja maltillisen pelityylinsä ansiosta. Higgins voitti välierissä kotimaassaan pelanneen Lyu Haotianin helposti lukemin 6-3 kiinalaisen missailtua lukuisia helppoja palloja. Higginsin vahvuus on erinomainen kyky säilyttää breikki ja liikutella kiveä hankalissakin breikkipaikoissa. Higginsin ongelmana kiinassa ovat olleet uonosti uponneet pitkät pussitukset, sekä turvalyöntien epäonnistuminen.
Selby on snookerin ylivoimaisesti menestynein pelaaja viime vuosien ajalta ja kolminkertainen maailmanmestari on esittänyt kiinassa jälleen loistavia otteita ottelu toisensa jälkeen. Selbyn viime kausi ei ollut aivan toivotun kaltainen, mutta englantilainen on ilmeisesti kesän aikana treenannut pelinsä heikompia osa-alueita ollakseen tällä kaudella jälleen ehdoton snookerpöytien valtias. Selby voitti välierissä kiinalaisen Zhao Xintongin lukemin 6-4. Selbyn vahvuus ovat fantastiset turvalyönnit, mitkä aiheutavat vastustajille kerta toisensa jälkeen suurta päänvaivaa. Selby on todella maltillinen pelaaja ja lähtee useimmiten rakentamaan breikkiä vasta vastustajan epäonnistuneen lyönnin jälkeen. Paikan saatuaan Selby on myöskin maailman parhaita breikin rakentajia ja tyhjentää pöydän todella hyvällä prosentilla päästyään breikkiin.
Ottelu on kertoimien valossa todella tasainen, mutta Selbyn maltti pitkissä finaaleissa on ollut kautta aikojen todella ratkaiseva tekijä. Selby on jälleen huippuvireessä, joten otamme todella mielellämme lapulle Selbyn mestaruuden niin suorana voittona, kuin frametasoituksellakin.

100% talletubonus 200€ asti

Uusi tulokas ja tuore bonus – toimi nyt!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

LUNASTA TARJOUS