ma 24.09. klo 09:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

China Championship: Kurt Maflin – Jack Lisowski | Maltti vastaan taito – kumpi voittaa?

Seuraava suuri snookerturnaus on käsillä, kun China Championship pyörähtää käyntiin maanantaina. Ensimmäisellä kierroksella on todella paljon pelattavaa ja otamme ensimmäiseksi tarkasteluun norjalaisen Kurt Maflinin (maailmanlista 46) ja englantilaisen Jack Lisowskin (maailmanlista 21) kohtaamisen.
Maflinin alkukausi on ollut todella haastava, norjalainen on voittanut vain neljä ottelua yhdeksästä pelaamastaan, melko tasottomia vastuksia vastaan. Maflinin pelityyli on melko maltillinen, odottaen yleensä vastuksen tekemää virhettä ennemmin kuin lähtee riskillä hakemaan pidempää tai vaikeampaa pussitusta. Maflinin vahvuus on breikin rakentelu ja säilytysvarmuus. Norjalainen rakentaa framen voittoon riittävän breikin tilaisuuden saadessaan hyvällä prosentilla. Alkukauden Maflinin pelissä on tökkinyt turvalyönnit, ja hyvät pitkän matkan pussittajat kuten Liang Wenbo ovat hyödyntäneet paikkansa norjalaista vastaan.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Lisowski on kauden odotettu kestomenestyjä jo viime kaudenkin loistaviin esityksiin pohjautuen. Nuorehko englantilainen on voittanut peräti 16 tällä kaudella pelaamastaan 19:sta ottelusta. Lisowski pelaa todella agressiivisesti hakien pitkää ja vaikeaa pussitusta lähes aina sellaiseen mahdollisuuden auetessa. Pitkät pussitukset ovatkin hänen vahvuutensa yhdessä monipuolisen lyöntivalikoiman ja erinomaisten turvalyöntien lisäksi. Lisowskin heikkoutena taas maltin puute vaikeissa paikoissa. Mies häviää frameja useimmiten siksi, että lähtee yrittämään vaikeaa pussitusta kesken breikin turvalyönnin sijaan, ja jättää epäonnistumisen jälkeen pöydän täysin auki vastustajalleen.
Kertoimien valossa Lisowski on ottelun suuri ennakkosuosikko. Englantilainen on joka osa-alueella edellä Maflinia ja onkin syytä odottaa Lisowskin hyväksi todella nopeaa ottelua. Otamme lapulle Lisowskin voittoa frametasoituksella sekä frameunderia.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ