ma 24.09. klo 14:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

China Championship: Sam Craigie – Mark King | Herkullisia kohteita tarjolla

China Championshipin avauskierrokselta poimitaan lisää herkkuja, kun Sam Craigie (maailmanlista 112) kohtaa Mark Kingin (maailmanlista 22).
Craigien listasijoitus on todella hämäävä, sillä nuori englantilainen pelaa vuodessa paljon vähemmän turnauksia muihin maailmanhuippuihin verrattuna. Craigie on lupaava pelaaja, ja onkin onnistunut urallaan voittamaan jo todella kovia nimiä, kuten maanmiehensä Barry Hawkinsin. Craigien vahvuus on todella korkea pussitusvarmuus ja kun tähän lisätään vielä englantilaisen erinomaiset turvalyönnit, on Craigien pelistä äärimmäisen vaikea löytää tällä hetkellä heikkouksia.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kingin ura on vahvassa laskusuhdanteessa – takavuosien kestomenestyjä on hävinnyt viimeisestä neljästä ottelusta kolme. Vastuksetkaan eivät ole olleet lähellekään Kingin tasoa – lukuunottamatta Stuart Binghamia ,joka vei kaksikon välisen kohtaamisen selkeästi lukemin 5-2. Kingin pelissä ainoa vahvuus on tällä hetkellä varmat turvalyönnit. Pussituksessa englantilaisella on sitäkin suurempia ongelmia – pitkät pussitukset eivät uppoa vaadittavalla prosentilla lähellekään. Lisäksi King tekee toistuvia ohilyöntejä kesken helpon breikin, mistä pääsääntöisesti seuraa vastustajalle helppo paikka putsata pöytä ja viedä frame nimiinsä.
Kertoimet ovat jokseenkin hereillä ja kaksikon kertoimet ovatkin otteluun täsmälleen tasan. Craigien pelin yleisilme on huomattavasti parempi tällä hetkellä, joten pelivalinnat eivät tuota ongelmia. Otamme lapulle sekä Craigien suoraa voittoa, että voittoa frame-tasoituksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ